17.seriekamp - fredag 15.9.2023 - Hareidsmyrane KGB kl. 18:30
Hareid - Aksla 1-1 (0-1)
Mål Aksla: Selvmål (innlegg Forberg)
Assist Aksla: 
KampfaktaTabell
Bilder: Se videoer og bilder på Instagram

Etter 3 stygge tap på rad mot SIF/Hessa, Rollon og Ørsta skulle vi møte en motstander i form - Hareid på bortebane. Vi slo de hjemme med sterke 2-0 mens vi vi vinter tapte 7-2 i treningskamp! Sist vi spilte mot Hareid i serien var i 2003. Hareid fikk inn en del nytt i overgangsvinduet så vi var veldig spente på egen form og motstander.

Hareids siste 6 kamper har endt med 4-1-1: Seier over Herd(!), Norborg/Brattvåg, Blindheim, SIF/Hessa, uavgjort mot Rollon og tap mot Ørsta.

Hareid stilte med en rutinert gjeng der start 11-er hadde 630 kamper fra 4.div og oppover. Troppen hadde totalt 935 kamper i 4.div og oppover. Grunnen til dette nevnes er at Aksla "jobber med" og har fokus på å opptre rutinerte i kamp og trening. Akslas start 11-er hadde 221 kamper (1 spiller med 100) med rutine fra 4.div. Derfor er vi denne gangen er meget stolte av vår prestasjon og resultat - vi kunne fort hatt 3 poeng om ikke Hareid fikk stjernetreff fra 40 meter.

Kampen i seg selv er ikke noe fyrverkeri utover at Hareid har en del skudd over og utenfor mens Aksla jobber i kampen godt med ting vi har fokus på. Vi ser forbedring både når vi taper og vinner kamper- både hos enkeltspillere og i laget som helhet. Fortsatt slurves det for mye av oss med presisjon i gjenvinningsfasen - men vi ser forbedring!

26 min. Aksla header i stolpen og ut. Innlegg Reza, Forberg avslutter med hodet.

38 min. Aksla har frispark. Ball går til Hareidkeeper som setter igang hurtig. Hareid kontrer 5 v 3 og avslutter med en 100% sjanse der Vegard redder strålende på strek og Forberg klarerer.

MÅL! 0-1 40 min.: Mariano med frispark opp til Khalil som kombinerer med Forberg på kant. Forberg legger inn og Hareidspiller er uheldig foran boksen da ballen toucher foten og går i eget mål.

67 min. Daniel vinner ball høyt i banen, utfordrer keeper, skyter, men keeper varter opp med strålende beinparade. Skuddfinte neste gang.

MÅL! 1-1. 87 min.: Hareidspiller Petter Haddal Worren, med erfaring fra Norsk Tippingliga med Hødd og Herd, mottar ballen 5 meter inn på vår banehalvdel, to touch og smokk i bue over keeper og i mål.

Surt for Akslaspillerne som nå hadde begynt å se for seg 3 poeng, svele og jubel. Vi tar likevel med oss 1 poeng fra en vanskelig bane!

Kommende torsdag tar vi i mot Blindheim hjemme. Vi håper du tar turen!


Rutinert hilsen trener Johnny

17.runde.JPG

163-1694722476.png

Resterende kamper

Screenshot_20230915_220148.jpg