14.seriekamp - torsdag 24.8.2023 - Ratvika Stadion 18:30
Assist Aksla:
Kampfakta - Tabell
Bilder: Se videoer og bilder på face

We made them look like a million dollars.

Vi beklager ovenfor hjemmesupportere dagens prestasjon og resultat. I dag stemte svært lite. Når vi i tillegg GIR bort mål blir det vanskelig. Ikke stemte det defensivt hverken individuelt eller kollektivt og ikke stemte det offensivt da vi har for dårlig bevegelse og misser ball hele tiden - som gav brudd imot. Det var en elendig fotballkamp av oss. Når en ser på resultatet ser det ut som enveiskjøring. Det var det absolutt ikke og 8-2 i cornere favør Aksla forteller i allefall LITT om kampbildet, uten at det betyr noe som helst! Kun 3 poeng tapt. Vi kommer tilbake.

10 sekunder
Reza skyter rett over.

3 min...0-1.
Vi roter i forsvaret og klarer ikke klarere.

5 min.
Jonathan igjennom og innlegg der vi burde vært mer på hugget

10 min
SIF med innlegg, Vegard kommer ut og redder skudd fra kloss hold

13 min
Mariano spiller gjennom Reza, innlegg. 100%.der Khalil skyter utenfor åpent mål

Ny 100% etter corner fra Mathias som Mariano header mot mål og blir reddet på streken.

Ny sjanse. Wrele skyter over.

22 min..0-2.
Fra 30 (!)meter får en motstander skutt en lompe over Vegar og i mål
Sif med gjennomspill og skudd utenfor

29 min.
Jonas K til Khalil som skyter over

41 min ..0-3
Et uvirkelig mål. Vi er 10 mann på rett side. Vo vinner ball fra Sif. Misser den igjen. Fortsatt 9-10 mann på rett side. Ballen blir spilt mellom 2 Akslaspillere, streifer et lår og en Sifspiller banker den I nærmeste hjørne fra 16 meter. Tungt før pause.

Pause. Vi må ha mer bevegelse fremover, ta mer vare på ball, tydeligere kommunikasjon defensivt og slutte å rote bake!

Jevnt, Aksla har tendenser til noe men slurver fortsatt enormt offensivt. Bedring i det defensive.
Sif med skudd i tverra og opp. Keeper fanger nedfallsfrukten.

77 min ..0-4.
Keeper på 16.m. spiller pasning til motstander på 40 meter som lobber den over han og i mål.

Aksla gir aldri opp og prøver det vi kan, men det er blytungt når en ikke lykkes
Aksla produserer nestensjanser mens SIF/Hessa knapt har skapt noe utover målene de/vi har laget.

86 min..0-5. Spikeren i kista må selv vi innrømme.
SiF med utspill fra keeper. Vi klarerer til en Sifspiller som spiller gjennom venstrekanten. (Offside?) Vi er 7(inkl.keep) vs 4 Sif spillere i boks. Innlegg mål. For dårlig av oss.
Det hører med til sjeldenhetene at dommern blir kommentert. Dommertrio dømte ok! Dommern la til 1 minutt. Vi i Aksla liker å spille kamper og prøve å score mål. Med så mye skader, uthaling og bytter hadde det i VM blitt lagt til 15 minutter. Bare krampen til Sifspillern alene tok 90 sekunder med påfølgende bytte. Vi hadde uansett ikke vunnet kampen, men dette var dagens morsomste. Generelt rundt tilleggsminutter opplever vi at inkonsekvens og tilfeldigheter råder. Det kan ikke være slik at dersom en spiller sier at dommeren "kan bare blåse av" så gjør en det? Har vi noe å lære?