Informasjon om klubbhuset

Aksla Ils klubbhus er et levende klubbhus som brukes mye i hverdager og helger til idrettslige formål. Det er fast vask av huset fra renholdsbyrå hver fredag. Når klubbhuset blir brukt i hverdagen/helger så skal de som har brukt det påse at det ser like fint ut når man drar som når man kom. Det er stor bruk og Aksla IL som utleier kan ikke garantere tilstand på klubbhuset på det tidspunktet klubbhuset blir leid ut på da svært mange har tilgang til huset via vårt elektroniske nøkkelsystem.

Storsalen tar opp til ca 60 personer, lokalet kan tilpasses slik at det blir plass til noen flere. Det er lydanlegg og prosjektor i storsalen.
Kjøkkenet har det meste man trenger av fasiliteter og utstyr. Det er totalt 3 toaletter og et lengre klesstativ hvor man kan henge fra seg jakker og diverse.
Loungeavdeling med 5 store sofagrupper med plass til ca 50 personer.

Møter og arrangementer bookes på huskalenderen

Retningslinjer

Ta en befaring av huset før arrangementets start. Toalett, storsalen, kjøkken og loungeområdet må gås gjennom, Aksla IL kan ikke garantere at fasilitetene er av den standard man ønsker.

Aksla IL tilbyr ikke vask eller servering av mat. Etter bruk skal huset ryddes og vaskes, vaskeutstyr kan lånes på huset. Om huset ikke er tilfredsstillende vasket/ryddet så kommer et tilleggsgebyr på kr 1500. Huset skal være ryddet og vasket til kl 12.00 dagen etter.

Bruk av kaffemaskinen er ikke tillatt, skal man ha koke kaffe må man bruke den store trakteren ved siden av.

Bookingen blir registrert ved betaling. 

Utleie kan senest avbestilles 48 timer i forveien mot et gebyr på kr 500. For full refusjon av innbetalt beløp er det 7 dagers frist før booket dato.

Alt som blir ødelagt må erstattes ved et beløp tilsvarende verdien + et administrasjonsgebyr på kr 300.  

 

Hvem kan leie?

Kun medlemmer av Aksla IL

  • Private arrangement over 3 timer – Bursdager, dåp, konfirmasjon og annet Kr 4000. 
  • Private arrangement under 3 timer – Barnebursdag, møter og lignende kr 900.