6.seriekamp - torsdag 25.5.2023 - Ratvika Stadion kl. 18:30
Mål Aksla: Alexander Volle, Mathias Forberg
Assist Aksla: Erlend Mo Rognes
Kampfakta - Tabell
Bilder:  Jon Forberg

Etter tapet søndag mot serieleder Ørsta var vi spente før møtet med Hareid allerede torsdag. I vinter tapte vi soleklart 7-2. Hareid og Aksla stod begge med 9 poeng før kampstart.

Rett før kampstart får keeperVegar problemer og vi må ha inn keepertrener Erlend i vår allerede oppfylte tropp på 18(!) hvor vi ikke har reservekeeper. Sivert Ose Bjørneset (bildet under) ofrer seg - stor idrett!! Sivert hadde vært syk, men uansett viser dette stor lagfølelse! Når en har fått på seg drakta, varma opp, tenninga er på topp, så viser dette storhet!

Aksla scorer 1-0 etter 39 minutter på corner. Forberg slår inn, Erlend header til Volle som header over keeper og i mål.

90 minutter og 2-0. Forberg slår frispark, en Hareidspiller bommer på ballen og den går rett i nota. Game over.

Aksla produserer flest sjanser men Hareid er farlig frempå ved noen anledninger.

Nå er det Blindheim borte på fredag og vi ser frem til denne  kampen. Vi håper du tar turen!