16.seriekamp - fredag 8.9.2023 - Ratvika Stadion 18:30
Mål Aksla: Mariano, Jonas Karlsbakk, Daniel Slotsvik
Assist Aksla: Reza
Kampfakta - Tabell
Bilder: Bilder Jon Forberg

Vi visste vi ville møte et godt og rutinert Ørstamannskap som kjemper om opprykk. Samtidig stilte vi med ren juniorrekke med snittalder på 17,6 år på midtbanen og totalt 8 juniorer der kun 2 er sisteårs juniorer. Dette er kanongod læring og en skaffer seg referanser på spill i 4.div!

I 1.omgang gikk det i forsvarsspill mot bevegelige Ørstaspillere. På tross av Akslaovertall på flere av måla klarte likevel Ørsta å score. 0-6 ved pause.

2.omgang er bedre fra vår side og vi vinner 3-1. Litt av grunnen til bedring er at 1.omgang ble læring og tilpassing til nivå/posisjon/tempo for de fleste spillerne. Pausepraten gikk på å konkretisere de bildene vi visste ville komme - og kom. En lærer best av sine feil, og vi posisjonerte oss mye bedre 2.omgang både off og def. Vi scorer på 2 cornere (der er vi farlige) og på en overgang.

Vi kunne skrevet mye om alle målene forover og bakover, men vi oppfordrer heller folk å komme på kampene å se unggutta og mennene som kjemper for Aksla hver uke.

Neste uke er det Hareid borte og vi håper å ha flere spillere tilbake fra skade, sykdom osv.