Etter at status 23.januar ble publisert har vi gjennomført 10 treninger, 2 sosiale tiltak og 2 treningskamper mot divisjonskollegaer SIF/Hessa og Langevåg. Vi fikk treningskamp mot divisjonskollega Hovdebygda avlyst pga vær.

Med 6 stk. G19 spillere i A-stallen har det blitt en måned med mye gi og ta der vi både har gjennomført G19-kvalik, G19-Vinterserie, G19-treninger i tillegg til a-lags treninger og kamper. Heldigvis er de gutta godt trent og har en god mentalitet! Dette vil Aksla dra nytte av i årene som kommer! G19 spillerne landet på beina etter denne måneden - og står stødigere enn før!

Treningskampene kom fort på. 1-0 seieren hjemme over SIF/Hessa var overraskende for mange, men faktisk fortjent! Tap 4-2 borte mot Langevåg var også fortjent etter flere skjebnesvangre personlige feil. I kampene ser vi igjen litt av det vi fokuserer på i treningssammenheng, men vi ser klart at storbanespill er mangelvare på trening! Vi er svært gode på en del ting og ser vi må skjerpe veldig på andre ting. Neste treningskamp er 2.mars borte mot nok et 4.divisjonslag - Hareid. Her vil vi få avdekket ytterligere hvor vi er på rangstigen. De har hatt sterke resultater så langt og slått Norsk Tipping Ligalaget Hødd2 2-1 og spilt 1-1 borte mot Bergsøy som er en av opprykkskandidatene i 4.divisjon. Torsdag 23.2. spilte Hareid mot et sterkt Ørsta og tapte 3-4. Vi skal i tillegg møte både Blindheim og Herd i mars.

Gutta har denne måndeden hatt 2 "offisielle" sosiale tiltak som poker/taco og Champios League/kyllinggryte. På siste tiltaket laget mesterkokk og lagleder Sindre Johannessen alt fra grunnen. Kyllingen var henta i bakgården og paprikaen var dyrka i drivhuset!! 

Vi har siden sist vært 12 mann i snitt på trening og i januar hadde 2 mann 93 % oppmøte. Vi har fått 3 spillere ut med lyskskade, leggskade og operasjon og 1-2 delvis tilbake etter langvarig skade. Fra før har vi 1-2 ute med langvarige skader. Vi tenker langsiktig og lar ikke det lave antallet på trening  påvirke oss - de viktigste er de som er der og ting har en tendens å ordne seg! Vi har "i dette viduet" signert EN ny spiller som vil vise seg å bli viktig for oss i år. Vi er forstatt åpne for nye mentalt sterke spillere med hjertet utenpå drakta!

Sosialt skal vi i mars på langweekend på Quality Ulstein Hotel. Dette ser vi frem til og er en viktig del av det vi driver med. På det sportslige plan må vi i mars jobbe med def. struktur, off. samhandling, skadeforebyggende, fysikk, LPT og godt humør! A-laget skal også delta på en dugnad for å få litt cash i lagskassa samt stille på dugnad som suverene dommere under Akslas fantastiske Møre cup.

Mars blir spennende - vi gleder oss. United we stand!

Trener Johnny

received_591362429165093.jpeg
Garderoben før treningskamp mot Langevåg