Vi var lenge nervøse om det nye konseptet med BALLCAMP ville bli en suksess eller flopp! Vi kan trygt konkludere at vi traff spikeren rett på hodet med nesten alt! påmeldingen ble over forventet med tanke på den korte fristen for å melde seg på! Det ble 45 påmeldte deltagere, men vi har fortsatt plass til 20 til ved neste anledning!

Barna har hatt 3 innholdsrike dager med masse forskjellige aktiviteter. Det er stafetter, kjegletennis, fotball, håndball, volleyball, basketball, haien kommer, stiv heks, dødball(slåball) og mye mye mer! Barna får også bli med å styre litt på hva som skal skje gjennom dagen. Denne friheten tror vi de satt pris på og vi merket at deltagelsen og involveringen fra alle deltagere har vært veldig god! Det at programmet er såpass variert gjør at alle får en aktivitet de gleder seg til og mestrer! Dette er viktig for at barna skal trives! 

Gjennom en dag har alle deltagere 4 timer med aktivitet, 1 time med lunsj og 2 timer etter aktivitetene til sosiale samlinger og film. Det er utrolig gøy å se når alle er samlet i fellesområdet hvordan de styrer på med enten tiktok, spill eller gode samtaler! Jeg er rimelig sikker på at det har blitt et kjærestepar eller to også etter disse dagene! 

Dagene er lange og aktivitetsnivået er høyt. Vi har startet dagen kl 08:00 for frokost før vi trekker videre opp i hallen for aktiviteter kl 09:00. Kl 11:00 er det tid for lunsj og avslapping. Kl 12:00 starter vi opp med aktiviteter igjen før vi runder av ca kl 14:00-14:15. Etter dette trekker vi ned for film og sosial sammenkomst. 16:00 er vi ferdige med dagen! Lunsj er brødmat og frukt også serverer vi frukt etter dagen er over. 

For meg som sportslig leder har dette vært 3 svært kjekke dager med masse morro og utfordringer. 

Det er kjempe stas og se våre instruktører som holder aktivitetene i gang alle disse dagene. De trøster, motiverer og planlegger dagen for alle deltagere! En kjempe innsats av alle sammen! Instruktører i år er fra våre egne rekker. J16, G16 og J18 har alle bidratt som forbilder og dyktige instruktører! 

Vi gleder oss til neste gang! 

IMG_1182.jpg