- Under nedstengingen av tilbud for barn og unge i årene som har vært, har vi alle blitt minnet på hvor viktig arenaer som en fotballbane er for barn og ungdom. Selv opplevde jeg tilhørighet, fellesskap og mestring på fotballbanen, og synes derfor det er godt å kunne bidra til dette for andre, sier daglig leder i Ullevål Malermesterforretning Knut-Tore J. Moltu.

Avtalen strekker seg over tre år med mulighet for forlengelse. Ullevål Malermesterforretnings logo vil bl.a. bli synlig som arenareklame ved stadionuret og arenareklame annen plass på stadion. Ullevål Malermesterforretning driver innen malerarbeid, gulv og flis og har mange store og gode referanser. Se deres hjemmeside og ta kontakt

- Aksla har mange gode sponsorer der bedriftslederne og beslutningstagerne enten er trenere, ledere eller medlemmer i klubben. Slik blir det ofte lettere å dra klubben i samme retning mot samme mål. Slik er det også i dette tilfellet og vi er svært glade for at Knut-Tore og Ullevål Malermesterforretning blir med på vinnerlaget, sier markedssjef i Aksla Johnny Vattøy.

20220603_125827.jpg

Akslas markedssjef Johnny Vattøy og daglig leder i Ullevål Malermesterforretning Knut-Tore J. Moltu


Ullevål Malermesterforretning AS

Hjemmeside

Telefon: 970 15 993

E-post: post@ummf.no