Turistbussen Ålesund forlenger samarbeidet med Aksla IL!

- Turistbussen ser verdien av arbeidet klubben gjør i nærområdet og ønsker å bli identifisert med det, sier Geir Gjerde. Nå under Korona og utbygging av ny stadion er det enda viktigere å støtte Aksla, avslutter Gjerde.

- Vi er veldig glad for at Turistbussen Ålesund blir med på laget og at de ønsker å profilere seg gjennom klubben. Vi setter meget stor pris på signeringen av Turistbussen, da dette er en næring som har slitt nå i Koronatiden. Vi som klubb bruker Turistbussen både til transport av vår fotballfritidsordning og til turer for lagene i klubben, sier Johnny Vattøy i Aksla IL.

Turistbussen gjør alt:
Vi har lang og bred erfaring i å kjøre alt fra barnehager til cruise-passasjerer og får gode tilbakemeldinger. Vi har busser til alle formål, vennegjenger, institusjoner, skoler, bedrifter og reiselivsnæringen. Også utenlandske kunder, reiseselskaper, turoperatører bruker oss. Vi kjører langturer i Norge og Europa med start og slutt i Ålesund.

Turistbussen Ålesund har opparbeidet et meget solid omdømme ved alltid å møte i god tid med nyvasket og presentabel buss med erfarne og hyggelige sjåfører."

Kontakt daglig leder Geir Gjerde tlf 920 42411 eller geir@turistbussen.no for et godt tilbud til deres lag eller bedrift!

www.turistbussen.no

27541122_1847406981950518_17963839307447310_n.jpg