4.2.2022. HESSABANA.

SIF/HESSA - AKSLA 3-1 (2-0)
MÅL AKSLA: ESMERALDO DRAGOTI

Aksla fortsetter å møte 4.divisjonslag i oppkjøringen. Forrige uke møtte vi Herd og tapte 0-3. Kampen skulle egentlig gå tirsdag men ble flyttet til fredag pga. snø. Mildere klima ute ved kysten og god jobb av banemannskapet gjorde at det var perfekte spilleforhold på Hessa på tross av vind og delvis sludd. Aksla manglet keeper til kampen og var heldige å få låne av S/H. Tusen takk!

1-0. S/H fikk en knallåpning på kampen der de i medvind får corner etter 2 min. som blir slått hardt inn og går via Akslaspiller og i mål. For lett baklengs.

Aksla får noen avslutninger på mål men klarer ikke å skape store problemer for S/H som på sin side har et skudd i tverra.
2-0. Etter 40 minutters stillingskrig skyter en S/H spiller fra 20 meter via en Akslaspiller og i mål. 2 selvmål er god uttelling.

Pause og litt praktisk info. Medvind og det vil bli lettere å komme høyere i banen. Brukbar omgang av Aksla, men vi misser litt for lett ball I trange situasjoner og får kontringer mot. Litt korrigeringer i bakre ledd og frispillingen.
2-1. Aksla får frispark (video) og Esmeraldo setter den i mål. Vi er med i kampen igjen.

Aksla henger ok med men er for upresise på siste 3.del. og S/H får en del kontringer men Akslaspillerne jobber beinhard tilbake og soper opp forsøka til motstander. Forholdsvis jevnt med sjanser denne omgangen og en jevn og litt rotete omgang totalt sett. Det jobbes hardt på begge lag.
3-1. 40 minutter spilt og vi får en stjernescoring i sluddbyene. S/H er i angrep på høyresiden, ballen blir spilt 45 grader tilbake og fra 20 meter bredsider han ballen hardt i det krysset som er lengst unna. Klasse i motvind og på egen keeper.

Kampen ebber ut - vi må trene mer kondisjon og offensiv samhandling.

3 nye debutanter i dag i Erik Hansen, Even Saure Rustadstuen og Ronald Dragoti som alle klarte seg bra. En del skadeplager, corona, reise og sykdom gjorde at en del ikke var tilgjengelige til dagens kamp, noe som viser at det kan bli konkurranse om plassene etterhvert..

Neste kamp er allerede tirsdag mot 4.div.laget Blindheim - som er nyopprykket. Kampen går 1830 på Ratvika Stadion. Vel møtt