5.DIVISJON SUNNMØRE - Torsdag 13.oktober 2022

Aksla - Stordal/Ørskog 0-3 (0-2)
Mål Aksla: 
Kampfakta og tabell.

Bilder:  Krzysztof Topolski 


Før kampen mot SØ var opprykket til 4.divisjon i boks. Det viste dessverre igjen også ute på banen selv om det forsatt står om å vinne divisjonen og å bli kretsmester!

Stordal/Ørskog var best i det meste denne kampen. De løp mest, kriget hardest, var smartest, hadde best bevegelse uten ball, mest entusiasme, forsvarte seg best, angrep med flest folk osv. osv.

Vi hadde en klar plan på hvordan vi skulle vinne, men når hverken hodet, hjertet eller beina er med blir det smultring fremover, null poeng og en steike flau smak i munnen.

0-1 kommer på frispark fra ca 22 meter der vi er for treig å stille oss i mur og skuddet settes i keeperhjørnet. 

0-2 målet kommer etter "oppskriftsmessig" og forhåndsannonsert krossing av ball til kant, finte, innlegg mål. Her står vi som saltstøtter i alle lagdeler.

0-3 kommer i 2.omgang der vi har for store avstander i leddene, for stor avstand til motstandere, trekantspill og mål.

En fryktelig dårlig kamp av Aksla, når så mye står på spill. Aksla manglet flere sentrale spillere, men uansett skal vi fremstå bedre kollektivt og individuelt enn dette!

Kommende torsdag spiller vi siste seriekamp for året borte mot Valder. Vi ønsker å bli kretsmeterere 2022 - det blir vi ved seier. Vel møtt - vi trenger din støtte. 

Trener Vattøy