5.DIVISJON SUNNMØRE - Torsdag 29.september 2022

Aksla - Stranda 0-3 (0-3)
Mål Aksla: 
Kampfakta og tabell.
Pre- og post-match av spillere og ledere på Instagram
Se bilder tatt av Jon Forberg


Aksla hadde spillefri foregående runde (Vigra trakk seg før sesongen) og fikk dermed en god treningsuke å jobbe med diverse momenter. Vi stilte med en sterk 11-er og sterk 17-manns tropp. Vi hadde en god gameplan med oppskrift på diverse scenario. Vi hadde en god oppvarming. Det var en god ramme rundt kampen med musikk, Aksla-tornadoen, trommer, nødbluss, innmarsj, god dommertrio og strøkne baneforhold. I motsatt oppgjør slo vi Stranda på bortebane 1-3 etter en solid laginnsats. Med seier denne kampen ville Aksla rykke opp i 4.divisjon.

Etter 30 minutter spilt står det 0-3 etter 3 store personlige feil. Vi gjør ikke som vi har avtalt hverken offensivt eller defensivt og samtidig som vi slipper inn gratismål skaper vi heller ikke all verden fremover.

I 2.omgang gjør vi flere grep for å endre kampbildet og vinne kampen, men vi lykkes ikke. Vi får 2 mål annulert for offside. Vi har også en ball i tverra og noen baller som blir reddet av keeper men fasiten blir 0 scorede mål for første gang siden 18.januar! Altså 8 måneder! 

Gutta gir aldri opp og selv i det 95.minutt gir vi 100%. Det er imponerede. Mange hadde her ville gitt opp for lenge siden!

Neste kamp er borte mot Åmdal. 

Trener Vattøy

Tabellen etter 17 serierunder

etter 17 runder.JPG