For en flott sesong det har vært for oss. Vi startet opp tidlig november 2022 for å bygge lag. Alltid spennende å se om relasjoner senior og yngre matcher men har var det full klaff. Meldte oss på J17 1 divisjon og 3 div dame. Mulig siste året krets ville ha nivåpåmelding på senior dame. Vi visste også at flere senior 03/04 ville forlate oss etter vårsesongen så har var det viktig for oss å få neste generasjon senior opp på tå og danse, gjøre de klare til høsten og seniorspill i alder 15-16 år. Vi var spente om vi ville få det til men så en enorm kvalitet i gruppen. Grunnlag ble lagt, mye trening, nesten bare med ball, 3-4 økter/uke. Masse latter og glede men med profesjonalitet i bunn. Treningskamper og mange sosiale tilstelninger for teambuilding. Vi satte oss definerte mål for både J17 og dame og nådde alle og vel så det. 

Vi har stilt J16 NM lag hvor vi kom oss videre fra kvalik. Sterkt med mange 09 jenter. Røk ut mot et meget godt Molde lag. Vi spilte vinterserie finale med damelag og røk i semifinale med J17. 

J17 1 div visste vi var tøff, utvikling var målet vårt men står igjen som nr 3 på tabell høst, bak Blindheim og Hødd (målforskjell). 

Damelaget vinner 3 div vår med 7-0-1, foran Blindheim, Volda og Hødd. Vi fikk ikke delta i fylkesserie da vi var påmeldt som samarbeidslag. En enormt sterkt prestasjon mot 3 tidligere 2 div lag fra 22 sesongen. 

For å beholde plass 3 div for 2024 måtte vi i høst bli topp 2 for å være sikker. Hadde vi det inne med en så ung gruppe og hvor 5-6 faste jenter hadde dratt? 

Javisst, de yngste ble værende på tå, ledet an av de få senior vi hadde igjen, og tok jaggu meg bøtta hjem for høsten også. Vinner av 3 div vår og høst. 

Et bevis på at hardt arbeid alltid lønner seg til slutt. Vi er stolte over hva vi har fått til. 

Vi vil takke foreldre som alltid stiller opp, klubbene Aksla og Guard ved Magnus og Foad. Yngre lag som stiller med ivrige hospitanter, supportere og ikke minst klubbene som har fostret de nye jentene som kom til oss før sesongen. Takk til Guard damelag ved Ranveig for samarbeid også og gratulerer med KM 7er dame. 

 Vil må også takke magiske Ratvika hvor vi totalt med damelaget har 9 spilte kamper og 9 seiere🫶, et fort. 

Nå er det litt hvile før vi starter opp med nytt J17 lag og et 08 kull som skal inn i de rekkene. I tillegg håper vi å bygge videre på flaggskipet Aksla dame senior. 

Oppstart senior 2024 inne sbm 2/11, gleder oss allerede. 

Stor takk fra Roger, Bjarte, Svenn-Inge og Hanna i team J17/senior. Den takken går spesielt til jentene som har lagt ned en enorm innsats på og utenfor feltet. Dere er rå

IMG_8926.jpeg

IMG_5070.jpeg

IMG_3191.jpeg

IMG_3058.jpeg

IMG_2871.jpeg

IMG_2868.jpeg

IMG_2808.jpeg

IMG_2655.jpeg

IMG_0874.jpeg

IMG_0087.jpeg

DSC09122_Original.jpeg