TAFJORD skal levere sikker strøm og bredbåndsforbindelse, men også legge forholdene til rette for videreutvikling i regionen, vise engasjement, tenke fremover og ta vare på både eiere, kunder og omgivelsene. TAFJORDs aktivitet gir mange positive ringvirkninger i samfunnet vårt. En av de er at de gir tilbake til samfunnet – det er vi som er engasjerte i Aksla IL veldig takknemlige for. TAFJORDs lokale forankring og engasjement fører til at alle som bor og driver virksomhet her, får noe tilbake. I 2019 var de samlede bidragene fra TAFJORD til lokalsamfunnet på hele 663 million kroner og de kjøpte varer og tjenester fra lokale bedrifter for 360 millioner kroner.

For å vise mangfoldet i Aksla IL samlet vi nylig 2011-kullet til photoshoot i Sparebanken Møre Arena. Her er gutter og jenter, fotball- og håndballspillere. Noen av trenerne og lederne er i bakkant. 

- Det at TAFJORD nå øker rammen på avtalen viser i klartekst deres engasjement for lokalsamfunnet og menneskene som bor her. Den nye avtalen gjør det enda enklere for klubben å skape, som vår visjon sier, «idrettsglede for alle», sier markedssjef i Aksla IL Johnny Vattøy.

Sponsorsjef i TAFJORD, Harald Nøstdahl, forteller at de er svært fornøyd med å kunne videreføre samarbeidet med Aksla.

harald.JPG

Harald O. Nøstdahl fra TAFJORD (FOTO Peder-Otto Dypvik)

- Da ryggen på draktene ble ledig grep vi sjansen og utvidet samarbeidets rammer i tråd med dette. Aksla er en positiv og viktig faktor for barn og unge i sitt område. Sammen med Aksla er vi opptatt av å bidra til at  barn og unge har et godt og variert aktivitetstilbud. Vi er stolt sponsor av lokal idrettsglede, sier han.  Her viser han frem den nye drakten med logo på rygg og tallet 12 som symboliserer lagets 12.mann.

Skjermbilde.JPG

 Samtlige i 2011-kullet hos Aksla har også fått med seg at de må holde avstand - holde coronameteren :-)  De fikk utdelt en Coronameterstokk fra TAFJORD.