Stiftelsen Kjell Holm gir 2,96 millioner kroner i støtte til 48 prosjekter i vårens søknadsrunde. Til sammen kom det inn 87 søknader om prosjektstøtte, på til sammen nesten 14,3 millioner kroner, og søknadsbeløp varierer fra ti tusen til flere millioner kroner, melder Stiftelsen Kjell Holm.

- Aksla IL søkte på støtte til vår nye stadion som blir en gamechanger for lokalsamfunnet. Vi mottok en betydelig sum og klubben er dypt takknemlige for støtten i denne vanskelige tiden, uttaler salgs- og markedssjef i Aksla IL Johnny Vattøy. Vi er fortsatt et godt stykke unna målsetningen om sponsorstøtte i prosjektet, men støtten fra Stiftelsen Kjell Holm håper vi blir en katalysator for andre potensielle støttespillere som ønsker at Nørvasund og Ålesund skal bli en enda bedre plass å bo, avslutter Vattøy. 

Stadion fase 1a skal etter planen stå ferdig i mai 2021. Les mer om planene.

Les hvem som mottok støtte på stiftelsens side


Om Stiftelsen Kjell Holm

Stiftelsens vedtekter og formål

”Stiftelsen Kjell Holms formål er å støtte og utvikle kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak, i første rekke slike som er knyttet til stifterens fødeby Ålesund og / eller til den fredede gamle gården Sandbu i Vågå.”

Vi støtter kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak i Ålesund

- Vi er stolte over å kunne støtte gode prosjekter som gjør Ålesund til en bedre by å bo i. Lag og foreninger og næringsvirksomheter som bidrar til kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak, kan søke om prosjektmidler via søknadsportalen vår. Stiftelsen tar også initiativ til egne prosjekter.

Stiftelsens facebookside og hjemmeside

_DSC0659.JPG

Bilde tatt ved starten av gravearbeidet i november 2020.

(Foto Odd-Sølve Grannes - Sunnmørsposten)