Tirsdag 24.mai 2022

Sykkylven - Aksla  0-3 (0-2). 

Mål Aksla: Joakim Wrele, Esmerald Dragoti og Daniel Slotsvik (str.)

Se highlightsvideo fra Sykkylven.

Se pre- og post-match intervju av spillere, ledere og dommere.

Se kampfakta og tabell.

119-1653347869.png

Aksla kom fra en tøff bortekamp mot Volda2 (4-4) og skulle på en ny tøff bortekamp mot Sykkylven; et lag vi ikke har slått i "moderne tid". Vi slo riktignok Sykkylven 7-2 i treningskamp i mars, men mannskapet de stilte da var ikke representativt for hva vi ville møte i serien. Historie: Tidligere har Sykkylven spilt en divisjon høyere enn Aksla, men i 2019 møttes vi i 5.divisjon og spilte 2-2 borte på gress og tapte stort 1-5 hjemme på høsten. I tillegg tapte vi 4-2 i treningskamp samme året. I coronaåret 2020 rakk vi kun en treningskamp borte og tapte 5-1. I 2021 ble det spilt halv sesong og vi tapte 3-1 borte. Dermed står det i 2022 igjen EN hjemmekamp mot Sykkylven; og vi ønsker å ha 3 av 3 dette året!

Kampen dominerte Aksla til tider, der Sykkylven lå bakpå og kom på kontringer. Aksla ble snytt for i allefall EN soleklar straffe (se tidlig i highlights) og hadde i tillegg flere store sjanser. Sykkylven var farlig frempå flere ganger og burde vel hatt en scoring de også. Men - clean sheet er deilig både for keeper og laget. Det jobbes godt, vi har høy moral i laget og vet at vi både kan snu kamper der vi ligger under og kan styre jevne kamper inn til seier. Vi har enda til gode å prestere en hel kamp på maksnivå og jobber på trening med å få jevnere prestasjoner.

vegar-mannvik.png


Vegard Mannvik holdt nullen!

Neste match er en tøff bortekamp mot Stranda torsdag 9.juni kl 19.00. Her tapte vi på bortebane både i -19 og -21 sesongen men vant hjemme i -19. Fun fact: Aksla har i disse tre Strandakampene brukt hele 37 forskjellige spillere! Til oppgjøret 9.juni vil dette tallet garantert passere 50 spillere over 4 kamper!

Vi spanderer fortsatt en kaffekopp på alle bortesupportere!

Trener Johnny Vattøy


Spilliste med flere videoer: