Gode venner og godt samhold, mange dugnadstimer, sterk lidenskap og brennende iver. Klubbene er avgjørende for at barn og unge skal få sjansen til å realisere drømmene sine i idretten og for å ha en god plass å bo og vokse opp. Det vet vi i Sparebanken Møre, og er stolte over å ha inngått ny 3 års avtale med Aksla IL. 

Som aktiv samfunnsaktør i Møre og Romsdal, legger vi stor vekt på å engasjere oss i tiltak som bidrar til å sikre gode vekstvilkår for barn og unge. Mangfoldet og bredden i klubbene og idrettslagene er en viktig del av dette. 

- Vi har stor tro på at gode ideer, prosjekt og engasjement som får støtte, vil bidra til å gjøre lokalsamfunnet vårt til et attraktivt sted å bo, arbeide og vokse opp i – både i dag og i framtiden, sier Merete Wiig, banksjef i Sparebanken Møre. 

- Aksla IL er en klubb for barn og unge der en heier på hverandre og hvor det er lov å bli god. De jobber langsiktig og samarbeider godt med andre klubber i kommunen. Sparebanken Møre har fulgt utviklingen i klubben og samarbeidet med Aksla IL i mange år, og vi er veldig stolte over å kunne kalle oss samfunnssponsor for en slik flott klubb. Både Aksla IL og Sparebanken Møre bidrar på hver sin måte til å gjøre lokalsamfunnet til en god plass å bo og vokse opp i. Sammen kan vi utrette mye mer enn når vi står alene, slår banksjef Merete Wiig fast. 

 - Vi er glade for å kunne jobbe sammen med Aksla IL og gleder oss til å følge klubben videre, sier Phillip Søvik, autorisert rådgiver i Sparebanken Møre.

Aksla IL har i samarbeid med Sparebanken Møre store og viktige aktiviteter gående som Møre Cup og Møre Keeperakademi. Dette er solide prosjekt som engasjere mange og spesifikt og som gjør regionen vår bedre å bo i.

- Aksla IL er i dag veldig stolte av at Sparebanken Møre fortsatt blir med som vår Samfunnssponsor og dermed skal pryde fronten av våre røde drakter. Sparebanken Møre skal i tillegg profileres på alle klubbens plattformer og gjennom Møre Cup og Møre Keeperakademi! Aksla IL er blitt en stor klubb innenfor håndball og fotball og dermed har vi et stort samfunnsansvar i vår region.  Når banken investerer i oss vil vi lettere kunne ta vare på flere og dermed skape gode voksne mennesker, sier markedsansvarlig i Aksla IL Johnny Vattøy. Vi takker banken for en flott prosess og god avtale som gir klubben muligheten til å planlegge aktiviteter tilpasset folket i regionen og tiden vi lever i.

I forbindelse med avtaleinngåelsen håper vi at mange Akslamedlemmer velger SBM som bank - ta en prat med Phillip Søvik - 95251737

merete wiig sparebanken møre.jpg
Banksjef Merete Wiig
sparebanken møre på stadion.jpg
Bilde fra Ratvika Stadion ved Sparebanken Møres arenareklame

20220929_185716 _1_.jpg

Magiske Ratvika Stadion klar til kamp


20220927_151408.jpg
"Sparebanken Møre veggen"
FB_IMG_1673895734510.jpg
Tre av Akslas håndballjenter med Sparebanken Møres logo godt synlig på klubbdress