Det har nå gått snart syv uker siden vi startet Møre Keeperakademi. Åtte klubber, over 50 keepere fra 7 til 15 år, fire instruktører og enorme mengder mestring, idrettsglede og mye utvikling har vi hatt så langt. Hver uke ser vi nye ansikter, og vi som instruktører gleder oss stort over de stegene vi sammen har tatt.

 I denne tiden har vi fokusert på keeperspesifikk oppvarming, korrekt utgangsposisjon, slengteknikk, igangsetting, en mot en-situasjoner og posisjonering og bevegelse som keeper. Arbeid med disse temaene kommer vi til å fortsette med, og bygge videre på, i tiden fremover.

Under øktene våre har vi vært delt i tre grupper med en instruktør på hver gruppe. Vi ser her at vi får tid til å se og følge opp hver enkelt keeper, og keeperne får støttet og utfordret hverandre i de ulike øvelsene vi jobber med. Sånn er det vi vil ha det!

 Takk til keeperne for at dere møter opp i regnvær såvel som i solskinn og kjører på stor iver, imponerende oppmerksomhet, en voldsom utholdenhet og ikke minst - sann glede i det vi holder på med! Fotball skal være gøy, og det har vi sammen fått til! 

 Takk også til foreldrene for jobben dere har lagt ned. Vi har hatt et stort team med skolisseknytere, drikkeflaskehentere og assistenter i foreldregruppen, noe vi og keeperne setter enormt stor pris på!

Vi tar en liten pause søndag 17. og søndag 24. juli. Etter økten 10. juli tar vi en sommeravslutning på klubbhuset. Egen påmelding på dette kommer i Spond.


Leder Møre keeperakademi

Erlend Kvernmo Langset

keep3.JPG