Mål Aksla Sebastian Gardien og Jonathan Schmidt
(Bilder av Marius Simensen)

(Se facebookinnlegg med mange bilder)

Aksla med sjokkåpning- scoring etter 12 sekunder samt 2-0 ledelse.

Blindheim med 21 poeng (2.plass) var storfavoritt før kampen og ville med seier over Aksla rykke opp, 2 runder før slutt. Aksla lå på 4. plass 13 poeng.

Kampen startet fantastisk for vår del. 12 sekunder er gått når Sebastian Gardien fra skrå vinkel prikker ballen i keepers lengste hjørne etter å ha blitt frispilt av Esmerald. Sjokkåpning og champagneflaskene til BIL ble skjult under et pledd.

Aksla kjører på første minuttene og er gode. 9 minutter og sjokk nummer to. Sondre Rolland Roth spiller ut til Esmerald, Jonthan møter og stikker i bakrom og blir servert en flott ball av Esmerald. Keeper kommer hurtig og flott ut men Jonathan er iskald og setter ballen i nota. Champagnen gjemmes bak muren under pleddet.

15 min og BIL har skudd som stusser tverra.

36 min. BIL får corner og scorer etter svak markering. 2-1
44 min. Aksla har innkast midt på BILs banehalvdel og full kontroll. 44 min og 10 sek: Aksla har ikke ball og 2 v 2 og spurter hjemover. 44 min og 12.sek. BILS toppscorer Tjøstheim skrur upresset en umulig ball fra hjørnet av 16m, over vår 2-meters mann i målet og i krysset. Klassescoring av en toppscorer. Champagnen løftes frem fra muren forsiktig - fortsatt skjult under pleddet.

2-2 til pause. Aksla har vært det beste laget spillmessig, jobbet beinhardt og konsentrert. Sluppet inn 2 "unødvendige mål" og er enige om å gå for seiern.

5 min er gått av 2.omgang. BIL har innkast midt på Akslas halvdel. Vi ligger trygt med 8 mot 4 (3 om en tar vekk kastern). 2 sek senere er det stormende jubel og champagnen er nesten sprettet....etter skudd fra 16 meter. 8 v 3 skal være feige lag egentlig...

15 min spilt og Aksla kjører på offensivt. Jonathan skyter fra hjørnet av 16 mot krysset, men jaggu er tømrern i buret oppe å fister den til corner. Matchvinnerredning.

Aksla med innlegg fra Fredrik Lilleaasen og Sebastian kommer fra 16m og stuper inn men på blank kasse mangler han en hårlokk og ballen går 1 mm utenfor stanga.

Aksla med alle mann i angrep men vi klarer ikke få uttelling og kampen ebber ut med seier og champagne til BIL. Aksla var gode, kanskje årsbeste.

Vi gratulerer Blindheim IL Fotball A-laget med seier og opprykk!

Kommende torsdag er det nok et topplag vi skal møte - Sykkylven borte. Vi er allerede klare.