J17 vinner fortjent borte søndag 13/8 mot Ørsta 1-2 etter 2 scoringer av kaptein Kristine Vagstad. 

Høstens J17 1 divisjon består bare av 4 lag, Ørsta, Hødd, Blindheim og oss. Vi har satt oss som mål at J17 skal være en utviklingsarena for de kommende damespillere våre. Dvs vi ønsker å ha med 4-5 stk J15 spillere til hver kamp med J17. Således en miks av jenter årskull 2006-2009. Mot Ørsta var vi uten 08/09 som deltok på kretssamling på Høddvoll den helgen.

Damelaget har mistet en del sentrale spillere til studier utenbys. Vi spiller lokal 3 divisjon i høst. Snittalder på en tenkt start 11er vil være 17 år, ungt men veldig lovende jenter som vi håper Aksla og Guard supportere vil trykke til sitt bryst og heie på i høst. Jentene våres er ønsket av andre lokale klubber som for tiden spiller hakket over oss men velger å bli med oss, noe som vitner om at vi jobber godt i gruppen. 

Damelaget vil forhåpentligvis annonsere noen nye jenter snarlig. Etter vårens prestasjon i 3 div har vi blitt lagt merke til og jenter søker seg til oss.

Høsten blir tøff men vi skal gjøre vårt beste med et meget ungt sultent lag. Andre lag ruster opp de også men vi skal utvikle våre egne jenter og vi tenker langsiktig og ikke noen måneder frem. Vi vil bruke tid så jentene får den nødvendige roen til å utvikle seg i rett tempo, i gode omgivelser og med mye morro. 

Det vil bli opp og nedturer, mest opp. Håper vi ser dere på Ratvika og heier på jentene/damene våres. Vi trenger all support vi kan få. 


Neste kamper:

Aksla J17-Hødd mandag 21/8 kl 18.30

Sykkylven-Aksla dame onsdag 23/8 kl 18.30

 

Bjarte/Roger


Ukens kamper:

ukens-kamper _1_.png