Treningskamp Ratvika Stadion 24.mars 2022 kl. 2000.

Aksla-Herd 4-2 (2-1).
Målscorere Aksla: Esmeraldo Dragoti 2, Mathias Gjærde Forberg og Sebastian Gardien.
Mål Herd: Kristian Flovik og Elias Erstad.

Sist vi møtte 4.divisjonslaget var 18.januar og da tapte vi 3-0. Vi kunne fort lagt under med samme siffer etter 5 minutter av dagens kamp. "Heldigvis" ledet de bare med 0-1...Årets verste åpning. 15 minutter med defensiv skrekkfilm. Det var IKKE slik vi skulle fremstå og fikk gradvis tunet oss inn.
16 minutter og Forberg scorer på hodet etter innlegg. 1-1.
17 min. Herd får straffespark som de setter utenfor.
35 minutter og Esmeraldo stiller inn siktet, bøyer og strekker quadriceps, strekker vrista...fra 30 meter klint i krysset bak Herds gode målvakt Henrik Hansen.

2-1 ledelse til pause. Vi burde ligget under! Brikkene på taktikktavla står urørt fra før kampen og blir repetert. Pinlig defensivt 1.omgang og svakt når vi vinner ball. Felles rom/avstandsforståelse må vi se på videre.

2.omgang er 7 minutter gammel når Sebastian er uheldig med et utspill som går rett til motstander og de setter 2-2.

10 min. 3-2 kommer etter kontring der Daniel skyter og retur setter Esmeraldo i mål. Bra trøkk fremover.
15 min. Herd med stolpeskudd.
35 min. 4-2. Frispark ved Daniel Slotsvik og Sebastian Gardien er fremme på retur og setter den i gållen!
Vi er i siget offensivt med masse krefter. 37 minutter og Jacob Vindenes kjører slalåm mellom Herdspillerne på kanten, legger inn til Marcus Hallaråker som skyter over alene med keeper. På overtid har Herd frispark, det blir skutt og Sebastian Arn Aas som har hatt flere gode redninger i kampen fister den i stolpen og ut.

Vi ser lite på resultatene i treningskampene. Vi har vanvittig mye å jobbe med den siste mnd. før seriestart!
Takk for en fairspilt kamp Herd (Karl Oskar og Oddbjørn) og dommer Bertil Holen som var alene men klarte seg meget godt! Takk også til publikum som nå begynner å komme! Kjekt å sitte tørt og I le på den nye flotte tribunen!

Neste treningskamp nå er i utgangspunktet borte mot Valder 4.april.