Tirsdag 24/1 spilte Aksla J16 Nm kvalik borte mot Hødd på flotte Høddvoll. Første kamp i kvaliken i pulje med Herd, Blindheim, Hødd og Sykkylven. Nykomponert Aksla lag bestående av miks fra 09-07. Vi fikk 2 treninger sammen før vi startet kvaliken i dag. To Aksladebutanter også i dag: Anna Oksnes Kellard og Victoria Valderhaug Amdam. Vindfull kamp med en omgang hver i mot/medvind.

Aksla starter i sin vante 4-3-3 formasjon. Hødd starter kampen best men vi tar over ganske fort. Setter 0-1 ved Alma Klokkersund før Hødd utligner. Rett før pause setter Hedda Larsen Giørtz 1-2, siste som skjer før fløyta går for halvvtid.

2 omgang skal vi egentlig ta kommandoen i medvinden men det blir en jevn omgang. Hødd har en stor sjanse til å utligne men 5 min før slutt punkterer vi kampen med scoring fra høyre kant Anna Dale.

Vi møter et fysisk tøft Hødd lag men vi viser vilje og ferdigheter i en ung gruppe som gjør at vi tar med oss 3 poeng hjem til Ratvika.

Nå venter 3 nye kamper 3 lørdager på rad inne i sbm arena. Kamper og tabell

Målet med denne gruppen er utvikling på tvers av kullene og selvfølgelig et håp om avansement videre i Nm.

Alltig godt med seier og ikke minst når trener Roger Giske Paulsen ble 50 år i dag og befant seg i London.