Torsdag 9.juni 2022

Stranda- Aksla  1-3 (1-1). 

Mål Aksla: Ronald Dragoti 2 og Simen Blindheim 1

Se pre- og post-match intervju av spillere og ledere.

Se kampfakta og tabell.

Funfact: Aksla har i de fire siste kampene mot Stranda måtte bruke hele 50 forskjellige spillere. I 2021 tapte vi hele 7-1 og fra den gang var det kun en mann igjen i startellever mens Stranda hadde 8 av de samme.
Herrelaget leder nå 5.div etter 7 serierunder med 6 seire og 1 uavgjort. Neste kamp er kommende torsdag mot bunnlaget Åmdal. -Typisk bananskallkamp, sier trener Vattøy i en meget kort kommentar.

siste 4.JPG

Vi kom til en meget vanskelig bortearena der det var en del år siden vi hadde tatt poeng. Kun 2 spillere på benken ettersom 4 fikk gå på Greenday konsert, 3 var skadet, 3 var borte, og G16 skulle spille viktig kamp fredagen. Dette  gjorde at vi denne gang var litt tynne - men sterke. Er det det en kaller senesterke? Kanonvær - 20 grader og sol. Innmars med speaker men musikken stoppet midt i innmarsjen. Og det var kanskje like greit, for dette ble IKKE en kamp som innbød til fest.

15 min: Utspill fra Vegar til Esmeraldo som flikker til Ronald og alene med keeper blir det en litt tight situasjon med de 3 og Esmeraldo skyter over.

20 min. 0-1: Fredrik skyter fra 20 meter, ball endrer retning i en motstander og vi får corner. Corneren kommer og Stranda klarerer til innkast. Sondre kaster inn, stuss og rolige Ronald setter den i krysset. Mål!

26 min. 1-1: Stranda spiller lang ball i feltet og ball spretter opp i hånda på vår forsvarer. Straffe og mål.

I pausa blir vi bl.a. enige om at vi må true mer rom. Vi blir for stillestående og passive offensivt. Stranda er et meget rutinert og godt lag når de får stå å stange og bryte med sine midtstoppere.


62 min. 1-2: Simen Blindheim får drømmetreff med venstra. På halv volley dunker han til fra 20 meter. Schmock i hjørnet! Raimondas Ceginskas strekker seg så lang han er - fånyttes!

65 min. Stranda med stor sjanse der vi ikke får klarert skikkelig og Stranda fyrer av. Skudd rett utenfor. Like etterpå har de skudd i tverra.

70 min. 1-3. Frispark ved Mathias, vi fyller opp boksen med røde og hodespesialisten Ronald stupheader den i mål. Nydelig!


Rett og slett en utrolig deilig seier i en kamp med masse eksternt STYR! Toppen av kransekaka kom da undertegnede ble bedt av SPEAKER OVER HØYTTALERANLEGGET om å passe på hva jeg sa. Dette etter at jeg som Akslatrener prøvde å bistå vår ENE stakkars dommer Oddbjørn Hatlehol i å holde kontroll på STRANDAS spillere. Dette er selvfølgelig ikke mitt ansvar, men når andre ikke tar tak må noen bistå! Dommere har vi ikke flust av pt. så de må skjermes, beskyttes og så handler det om fair play! På generell basis: Alle kan koke over i ny og ne, det er sånn det skal være i konkurranseidrett. Men ukultur og langvarig kjefting og smelling på dommeren kan ingen tolerere! Og så er det jo veldig kjekt for dommer Hatlehol som gjorde en BRA kamp (!) å få denne i trynet av lokalavisa på Stranda. (Stranda valgte selv kun å ha en dommer denne kampen). Stranda fikk 3 gule (en til trener) og Aksla fikk 1. 

NYSS.JPG

Trener Johnny Vattøy