21.seriekamp - fredag 13.10.2023 - Ratvika Stadion kl. 18:30
Kampfakta - Tabell (se under)
Bilder: Jon Forberg

4 gule = 2 røde kort og tøft på slutten av kampen

Da vi møtte Bergsøy borte var vi sjanseløse - av flere grunner. Etter forrige kamp mot serieleder Herd var vi optimistisk med tanke på stigende form og prestasjon.

Bergsøy har i flere år ønsket å rykke opp og satser deretter. Gode spillere i sentrallinjen og rutine så det holder. Til 21.rundekampen hadde vi 6 sentrale midtbanespillere ute. Da stod 16-åringen Amund Rolland Roth frem sammen med resten av laget. Vår midtbane bestod da bl.a av 2 x 17 åringer og 1 x 16 år.  I 1.omgang er Aksla best og produserer flest sjanser. Til pause står det 0-0.

2.omgang blir innholdsrik. 2 mål til hvert av lagene, 4 SYLTYNNE gule kort til 2 av våre spillere og dermed rødt kort. Dette er dessverre ikke god nok dømming. 1 rødt etter 81 minutter og 1 etter 89. Listen må heves for å gi gule kort og så bør karantenegrensen heves slik en ikke må sone så tidlig og så ofte - ref.premier league! Der ligger også listen svært høyt for å gi gule kort. Vi kjemper som løver med ledelse 2-1, har skapt flest og størst sjanser med bl.a 2 i treverket. Men 3 minutter på overtid slår de et innlegg fra midtbanen til scoringsmaskinen Crespo som header inn over keeper og i mål. Sitt andre mål for dagen. Utrolig surt. Med 2 mann mindre på bana fullfører vi en enorm prestasjon uten at Bergsøy klarer å skape noe mer! Her har vi 3 poeng i lomma mot laget som i år tar bronse i 4.div.

Skryt til alle unggutta og gamlegutta for strålende levert prestasjon og innsats denne kampen. 2 mål av vår Esmeraldo der det ene kommer på straffe der Jacob Vindenes blir felt og et der han runder keeper ogs etter den iskaldt i mål.

Siste kamp for året er Hovdebygda borte. Vi går for seier selv med 2 ute av troppen med karantene. Vi stiller med 11 spillere den kampen også!