Etter god hjelp og teknisk support fra vår partner Avento har vi klar en ny hjemmeside for våre medlemmer, gjester, partnere og andre følgere.

I "hamburgermenyen" til oppe til høyre finner du full oversikt mens i forsidebildet samt i toppen (ikke på mobil) har vi noen snarveier som kan bli endret på; alt etter hva som er viktig eller folk leter ofte etter.

Hjemmesiden skal vise hva vi driver med i klubben vår samt være support for våre medlemmer. Vi ønsker at klubben skal drives så godt som mulig, og da er en oppdatert hjemmeside viktig. For at den skal være oppdatert er vi avhengig av informasjon fra medlemmer/lag samt redaktører for de forskjellige avdelingene. 

Vi har også opprettet et eget menypunkt som heter "Lagssider" (fotball). Alle lag i klubben, håndball og fotball, kan kontakte undertegnede om de ønsker å ha tilgang til en egen underside der dere kan legge ut lagsnyheter, statisk info osv. Vi vet at på facebookgruppene som lagene har forsvinner ofte statisk informasjon raskt nedover.

Om du finner sider som ikke er tilpasset din pc/mac/mobil/nettleser eller finner feil/mangler/bugs ønsker vi å vite det. Ettersom informasjonsbehovet i et idrettslag et skyhøy ønsker vi konstruktive tilbakemelding, ris og ev. ros slik vi kan forbedre oss.


Følg Aksla på sosiale medier

FacebookInstagramYouTubeLinkedInSnap


Johnny Vattøy

Markedsansvarlig og administrator Aksla ILs hjemmeside

Mail - T: 9222 4164

johnny logo.jpg