Norbruk er en lokal aktør innen kantine og catering. Norbruk har som mål å kunne levere en positiv matopplevelse som setter et stort avtrykk i minnet, men minst mulig avtrykk i miljøet. Med hjemmelaget mat lager Norbruk glede i arbeidsdagen ved å tilby et spennende og nytenkende matkonsept.

Norbruk er en relativ ny aktør i markedet men har vokst frem som en solid leverandør på to år. Sammen med Nor Facility som leverer renhold, er de en ny totalleverandør med ambisjoner - og med en grønn linje gjennomgående. På knapt to år har Norbruk sammen med Nor Facility skapt over 50 arbeidsplasser i regionen. 

Norbruk.jpg
Roger og Ronny med Norbruks logo på drakta

- Med en slik vekst av lokale bedrifter på lag er vi i den heldige situasjon og kunne allerede gi litt tilbake til lokalsamfunnet, sier daglig leder Roger Sørheim. Ved å inkludere barn i lagidrett lærer man at det stilles forventninger til alle på laget. Og følelsen av felleskapet på et lag gir selvtillit. Breddeidrett bærer ofte med seg gode erfaringer man tar med seg videre i livet. Derfor støtter Norbruk breddeidretten, – og vi er stolte for å pryde drakt med Norbruk logo hos Aksla avslutter Sørheim. 

- Gutta i Norbruk er superpositive, energiske, dyktige og fremoverlente. Dette gjenspeiler seg i bedriften og har allerede gitt de gode referanser på kantinedrift. Vi i Aksla har selvfølgelig også testet catering og kan underskrive på at det smakte fortreffelig! Vi er veldig stolte og glade for at de nå har gått inn som ny hovedsponsor i Aksla og skal pryde våre flotte røde drakter, øvrig bekledning, digitale flater og arena. Sammen er vi dynamitt, eller som salt og pepper, avslutter markedsansvarlig i Aksla IL Johnny Vattøy.

Norbruk 2.jpg
Foran reklameskiltet på Ratvika Stadion. Her også med Norbruks logo på håndballdrakta og klubbgenserBesøk hjemmesidene

norbruk_aksla.png

norfacility.png

Roger.JPG

Ronny.JPG

6167d714fd7e4c098888b188_Norbruk_mindre.jpg