Aksla er svært glad for at Kiwi blir med videre som viktig samarbeidspartner. Kiwilogoen vil du se på de fleste av klubbens profilflater.

- KIWI Hatlane er stolte av å samarbeid med Aksla IL og alle dets medlemmer. Vi har utviklet et godt konsept som gir vinn-vinn situasjoner hele veien, der vi blir meget godt profilert gjennom klubben. Det å støtte lokalt, og spesielt gjennom Aksla, hvor våre kunder er, er den beste investeringen vi kan gjøre. Vi håper du som bor i området ser verdien i å handle hos oss ettersom vi støtter klubben, sier butikksjef Alexander Hopland. Vi hadde et godt år i 2020, men i 2021 merket vi at alt veiarbeidet i krysset her gjorde utslag på handelen og vi mistet en del kunder. Nå er krysset i orden og vi ønsker gamle kunder velkommen tilbake til en trivelig handel, avslutter Hopland.

- Vi er veldig glade for at KIWI Hatlane støtter klubben også i tøffe tider, som vi har hatt de siste to årene. KIWI har gjennom flere år vist seg som en profesjonell, fremoverlent og alltid positiv samarbeidspartner. Klubben og KIWI har et veldig godt samarbeid og det har aldri vært nei i deres munn når vi har foreslått tiltak eller muligheter for enten eksponering eller annen type samarbeid. Klubben håper at du som medlem og beboer i området støtter vår samarbeidspartner som legger igjen penger lokalt i ditt nærmiljø, sier markedssjef i Aksla IL Johnny Vattøy. KIWI er en vesentlig faktor for at vi kan opprettholde en stor og god aktivitet i Aksla IL. Gjennom medlemsmassens handel hos Kiwi Hatlane i 2020 dryppet det ekstra på klubben. Vi håper på stor handel også i 2022.

Lik KIWI Hatlane sin facebookside


Noen av plassene du vil se Kiwi logoen

20210506_152111.jpg

kiwi cup alex.jpeg


i-MPqxZKQ-X3 _1_.jpg

ms1-071021-14.jpg

ms1-270921-27.jpg

143-1642110080.png