Disse tre årskullene har valgt å støtte et viktig prosjekt: nye magiske Ratvika stadion med kroner 20.000 totalt.  


"Det er med en stor glede at vi som lag kan bidra  til realiseringen av nye  Ratvika stadion. 

Selv om det er hard jobbing med å få inn dugnadspenger til oss som lag mener vi at det er på sin plass at også lagene bidrar litt ekstra om man har mulighet. 

Her vil vi gi stor  ros til Sverre Madsen som har vært dugnadsgeneral gjennom 3 sesonger for en fantastisk innsats.    

Det er jo et spesielt år, der vi ikke kunne deltatt på cuper dermed blir det også litt penger til overs. Vi ønsker derfor å gi et bidrag på kr, 20 000,- til nye Magiske Ratvika Stadion. Oppfordrer selvfølgelig alle lag, medlemmer og andre som ønsker til å gi et bidrag til å gjør dette nå. 

Vi ser frem til mange fine opplevelser på nye stadion fra sesongstart 2021 og takker alle som har bidratt internt på disse lagene i år."

Julehilsen fra¨ FG-2003, FG-2004 og FG- 2003   


Sportslig rapport for disse årskullene:

For 2004 og 2005 kullet som utgjorde årets Gutt 16 endte sesongen med en sterk femteplass i 1. divisjon under ledelse av hovedtrener Jonas S. Sunde. 

Videre ble det 2. plass i kretsmesterskapet i Futsal nå i desember.

2003-guttene var det yngste av tre årskull i Gutt 19-serien og har spilt i 1. divisjon i år under ledelse av Mathias G. Forberg. Årets G19 serie ble tøff og brutal med mangel på erfaring fra eldre kull i tillegg til skader. Aksla endte til slutt på sisteplass. Mye god erfaring ble opparbeidet og tas med videre til 2021-sesongen og da er ikke 2003-kullet de yngste lenger:) Ny trener for 2021 med UEFA B-lisens er engasjert i Magnus Antonsen så dette blir bra! 


G141.jpg

G14 3.jpg