- Aksla IL har over lang tid drevet god samfunnsbygging gjennom å tilby aktiviteter til barn og unge i Ålesund, og derfor viderefører HAV Group avtalen som støttespiller. Vi ønsker å bidra til gode oppvekstmiljø, idrettsglede, mestring og inkludering for barn og unge, og liker godt arbeidet Aksla IL har gjort for denne målgruppen siste årene, sier Gunnar Larsen, CEO i HAV Group.

- Klubben setter utrolig stor pris på at Hav Group som en stor internasjonal bedrift forlenger samarbeidsavtalen med oss i Aksla IL. Et selskap som setter verdier veldig høyt og som også kan relatere seg til våre verdier - inkluderende, allsidige og profesjonelle. At vi begge skal være positive samfunnsbyggere gjør at dette samarbeidet bærer frukter, sier markedssjef i Aksla IL Johnny Vattøy.  Hav Group ønsker gjennom denne avtalen å kunne profilere seg som en aktiv støttespiller for Aksla IL, samt styrke sin merkevare og profil i den forbindelse.


Om HAV Group

HAV Group er en internasjonal leverandør av teknologi og tjenester for maritim og marin industri.

Konsernet består av fire datterselskaper med en ledende posisjon i å støtte den marine og maritime industrien mot det endelige målet om nullutslipp. Med utgangspunkt i vår norske arv, erfaring, kvalitetsfokus og innovative løsninger, bidrar innsikten vår til å gi kundene våre et forsprang, øke konkurranseevnen deres, og gjør dem i stand til å realisere det grønne skiftet mot en bærekraftig fremtid på havet. 

www.havgroup.no

HAV Group -  A Sustainable Future at Sea


Datterselskap:

HAV Design: HAV Design er verdensleder innen energieffektiv og konkurransedyktig skipsdesign med nullutslippsambisjoner. Med en merittliste bestående av 120 fartøysdesign, bransjeledende kompetanse og virtuelle designverktøy, kan HAV Design utvikle bærekraftige løsninger som er i stand til å imøtekomme fremtidens miljø- og kommersielle krav.   

På HAV Ocean Lab tilbyr vi i tillegg kundene våre en virtuell testtank med digitale tvillinger av skip og havområder, noe som er kommersielt unikt. Målet er å minimere miljøpåvirkningen og øke kundenes konkurranseevne.

HAV Design har hovedkontor i Fosnavåg.

www.havdesign.no


Norwegian Greentech: Norwegian Greentech er totalleverandør av bærekraftige systemer for rent vann. Hovedproduktet i dag er rensesystem for ballastvann, og selskapet er også en betydelig leverandør av rensesystemer til hav- og landbasert havbruksnæring. Selskapet har så langt solgt nærmere 700 rensesystemer, og pga. internasjonale krav er markedet i sterk vekst.

Norwegian Greentech har hovedkontor på Mjølstadneset i Fosnavåg.

www.norwegiangt.no


Norwegian Electric Systems: Norwegian Electric Systems AS (NES) er totalleverandør av bærekraftige løsninger for Energy Design og Smart Control for et bredt utvalg av fartøy på det globale maritime markedet. Vi jobber for sikrere skipsfart, lavere utslipp og økt verdiskapning for våre kunder.

Vi fokuserer på å være en samarbeidspartner og systemleverandør som utformer optimale fremdriftssystemer for fartøy og kontrollsystemer som gir sikkerhet ved hjelp av smart og enkel operasjon.

NES har hovedkontor i Bergen, med avdelinger i Ålesund og Egersund.

www.norwegianelectric.com


HAV Hydrogen: HAV Hydrogen leverer komplette og skalerbare hydrogensystemer til bruk om bord på store og små fartøy, nybygg og retrofit.

Hav Hydrogen er et av få selskap som har fått foreløpig godkjenning fra Sjøfartsdirektoratet og DNV på designløsning for hydrogenbasert energisystem med tank for flytende hydrogen under dekk og under norsk flagg.

HAV Hydrogen har hovedkontor i Fosnavåg.

www.havhydrogen.no




HAV_group.png