- Fotballguttene på 2011 ønsket å bidra til en dugnad for den nye bana til Aksla. Vi ønsket en enkel dugnad som ikke krevde så mye i en hektisk hverdag og ville gi litt kroner tilbake til Aksla. Så vi tok en «Pantedugnad» innad i laget. Vi gjorde det sånn at hver gutt samlet inn flasker og pantet flaskene hver for seg, og førte pengene over på lagkontoen. Dette er veldig «korona vennlig» også. Ikke alle hadde tid eller mulighet så da tok jeg som lagleder å pantet flaskene for de. Denne dugnaden varte knapt en uke og guttene fikk samlet inn svimlende 6000 kroner, sier lagleder Anine Olsbø Hjelle.

- Det tar ikke lange tiden å gjøre dette og det blir penger ut av det. Vi utfordrer de andre lagene til å gjøre det samme som disse flotte 10-åringene klarte, avslutter Anine.

- Tusen takk!! Aksla IL er veldig stolte av prestasjonen og initiativet til dette laget! Om flere lag ønsker å gjøre tilsvarende eller har andre gode påfunn er det bare å kjøre på, sier markedssjef i Aksla IL Johnny Vattøy.

10.jpg

Lagbilde fra sommer 2020