Vi er svært glade for at Trond har takket ja til å ta på seg treneransvaret for G19 som teller over 25 spillere. 

Trond har sammen med et team frem til nå trent og organisert -07 kullet fra de var 1.klassinger. Stort sett hele dette teamet blir nå med videre for å serve årets juniorlag noe vi er svært stolte over!! God kontinuitet dyrker vi i Aksla og setter pris på. Årets G19 består av -07, -06 og -05 kullene. 

Av yrke er Trond politimann og har spilt fotball i hele sitt liv. Han har i det voksne liv vært innom AaFK, Bærum, Bærumsløkka, Ullern, Strømmen, Rollon, Aksla 2 og har i 2023 i en alder av 47 spilt 5 seriekamper for Akslas A-lag i 4.div!

Trond er en kanontype, en klubbmann, er en rettferdig og seriøs trener som får det beste og maksimale ut av enkelstspillere. G16 laget som Trond og Ståle Roth (og resten av teamet) hadde ansvar for i 2023 hadde to 11-er lag i aksjon der Aksla 1 i 1.divisjon kapret 3.plassen kun 3 poeng bak kretsmester Blindheim. Det er en meget god prestasjon både å gjøre det bra, ta vare på alle og samtidig beholde de aller fleste spillerne!

Vi gleder oss til årets sesong og ønsker evt nye (og gamle) spillere velkommen.

Spørsmål rettes sportslig leder

004BE6EF391E4DE2A455C2137C2975AE.jpg
Bilde tatt etter 2022-sesongen. Støtteapparatet: Fra venstre, Trond Thingnæs Olsen (hovedtrener), Kathrin Enebakk (lagleder), Ståle Blindheimsnes Roth (trener), Trond Volstad (ass.trener), Sindre Halkjelsvik (ass.trener), André Magnar Holmem (ass.trener). Foto: Marius Simensen