Vi starter kampen kontrollert, og har mye ball innad i laget de første 10 minuttene. Det blir verken skapt sjanser den ene eller andre veien. Etter 14 minutter får vi et direkte rødt kort etter det dommer anser som en strak fot forseint inn i en duell.

Etter dette endrer kampbildet seg, og Spjelkavik styrer det meste av banespillet. Spjelkavik prøvde gang på gang å true bakrom med gjennombruddspasninger, men vi var gode på å hindre avslutning. På overtid av 1.omgang får Spjelkavik straffe, og som blir satt kontant i mål av deres kaptein. 0 - 1 pause.

Vi går ut av pause enige om at vi må fortsette det knallharde arbeidet vårt defensivt før vi tenker offensivt. Et par minutter inn i omgangen går det dessverre galt. Spjelkavik snapper opp en feilpasning på midtbanen, og kontrer inn 2-0. Etter dette holder vi godt unna og kjemper tappert! De sjansene de får blir enten blokkert eller reddet av begge våre strålende keepere for dagen.

Vi jobber og sliter med en mann mindre, og etter 75 min får vi endelig litt lønn for strevet. Andreas Grønningsæter stresser Spjelkaviks bakre menn på egen hånd, og får muligheten fra 10-11 meter. Den setter han kontant i mål, og 1-2. Spjelkavik skulle slå tilbake med en gang da de igjen får straffe. Denne gangen for en hånd i ryggen på motstander. Den virket ganske lett, men det utnyttet Spjelkavik godt, og 1-3. Vi legger om til en mer offensiv formasjon de siste 10 minuttene og skaper et par store sjanser og får noen dødballer, men det holdt dessverre ikke denne gangen.

75 minutter med en mann mindre, og hele laget jobbet som noen helter gjennom hele kampen. Godt fornøyd med innsats og ståpåviljen, så skal vi jobbe for å forbedre resultatet til neste kamp!