Gruppa teller ved sesongslutt 26 spillere og samtlige var oppdresset på plass da sesongen ble feiret og rundet av på den tradisjonelle sesongavslutninga.

I en svært jevn 1. divisjon Sunnmøre endte Aksla 1 på tredjeplass med 40 poeng på 18 kamper, tre poeng bak kretsmester Blindheim og sølvvinner Herd, men foran Hødd (ett mål bedre målforskjell).

Laget har vært dominert av 07-årgangen. Kaptein Amund Rolland Roth og Julian Myklebust Holmem har også fått godt med spilletid på A-laget mot slutten av sesongen. I tillegg fikk Jens Kverndokk Bjerkan seniordebuten av A-lagstrener Johnny Vattøy i høst.

Aksla 2 har spilt i en sterk 2. divisjonsavdeling, og fikk spesielt på slutten av sesongen et godt løft med flere trepoengere og gode prestasjoner. Det lover godt foran neste år der 2008-årgangen og 2009-årgangen skal spille 1. divisjon. Flere av disse spillerne har i løpet av sesongen også hospitert med AaFK.

Norway Cup ble også i år en minnerik uke der laget ble beste lag fra Sunnmøre i G16-klassen. De tok seg til 16-delsfinale i en av klassene med flest påmeldte lag. Seier på straffekonk mot Eidsvåg i 32-delsfinalen var høydepunktet. Tapet i 16-delsfinalen mot tapende finalist Ullern var fortjent.

Det fem mann sterke trenerteamet, ledet av Trond Thingnæs Olsen, blir så godt som uendret med videre til neste års G19-sesong der 07-årgangen slår seg sammen med 06- og 05-gutta. 

Treningene starter kommende uke, og det ser hele gjengen fram til!

Kåringer under årets avslutningsfest:

Aksla G16 - Amund.jpg

Årets spiller: Amund Rolland Roth ble kåret til årets spiller. Det var spillerne selv som stemte fram lagkapteinen som udiskutabel vinner. Foto: Sindre Halkjelsvik

Aksla G16 - Lyng.jpg

Årets toppscorer: Erlend Raftevold Lyngstad satte inn 13 scoringer i 1. divisjon og ble mestscorende på Aksla G16 denne sesongen. Foto: Marius Simensen

Aksla G16 - Ulrik_ Yones_ Noah.jpg

Flest treninger: Yones Ødegaard (midten) møtte på 100 av 105 treninger i løpet av sesongen. Like bak fulgte Ulrik Melbye Thingnæs og Noah Iversen Bratseth. Totalt hadde gruppa et treningsframmøte på 76 prosent, noe trenerteamet sier seg godt fornøyd med. Foto: Marius Simensen