Guttene og jentene født 2010 deles in i grupper på 20-30 spillere og fordeles deretter ut til de utvalgte kvalitetsklubbene. I Aksla IL Satellitt har vi 23 spillere fra Aksla Il, Herd, Blindheim Il, Fiskerstrand Il og SK Guard.

Basert på treningsvilje, indre motivasjon og ferdighetsnivå skal ansvarlige trenere for satellittlagene, i samarbeid med klubbtrenerne og bylagsansvarlige, nominere aktuelle spillere inn for Bylag, som er neste trinn i SFKs spillerutviklingstilbud. 

processed-1f48c632-c0d8-4d76-9891-e5449f28bb31_kjXpYnfO.jpeg
Full fart på guttene under onsdagens økt!


Ansvarlige trener er Joakim Wrele, Mathias Forberg og Erlend Langset(keeperansvarlig).

- Vi er godt i gang med treningene og guttene viser prov på gode fotballferdigheter, stor treningsvilje og de har et godt engasjement. Vi bruker oss av seks treninger der vi fokuserer på offensiv(fase A3) og defensiv(Fase F3) tilnærming. Deretter har vi fire treninger der vi prioriterer mye spill og en eller to "treningskamper" mot et annet Satellittlag, slik vi kan forberede oss godt inn mot turneringen som kommer i sluttet av april.

Selve konseptet dreier seg først og fremst om å gi et litt lengre ekstra tilbud til de mest ivrigste spillene slik dem får muligheten til å vise seg frem i en litt annen miljø, og i fellesskap med andre spillere fra andre klubber. Det er både bra for utviklingen og selve fotballfelleskapet på Sunnmøre, sier Joakim Wrele. 


processed-d9d329f1-13fa-4593-9442-f4b32d1662cc_ZeVQOMoL.jpeg
Spillesekvens 7v7