Sissel var i flere år svært engasjert i håndballen i Aksla IL. Hun kom inn i klubben uten tidligere erfaring fra håndball, men gjorde en fantastisk jobb som frivillig. Hun engasjerte som lagleder for G2008, og i tillegg var hun utstyrs- og oppstartsansvarlig i håndballutvalget.

Som lagleder var hun en støtte for guttene på sidelinjen, var ofte til stede på treninger, og hadde full kontroll på kamper, kamptropper, reiser og cuper. Både spillerne og foreldrene på G2008 satte stor pris på hennes engasjement rundt laget.

I håndballutvalget tok hun ansvar for bestilling og gjenbruk av drakter og utstyr for alle lag, samt oppstart av nye lag. Utstyr og drakter styrte hun med stødig hånd og oppstart av nye lag utviklet hun på en veldig fin måte. Dersom nye lag ikke hadde foreldre med fra første trening, så stilte hun som oppstarts-trener, selv om hun ikke hadde håndballerfaring fra før. Hun var med å dra i gang Kast ballen prosjekt for 1 klasse i høst, der er det nå mellom 40 og 50 barn i aktivitet hver uke. Sissel har en stor del av æren for at Aksla håndball har både gutte- og jentelag i alle de yngre årsklassene. 

Sissel gav alltid uttrykk for at hun var glad for å være engasjert i Aksla og at det gav henne mye selv når det var hektisk. Vi vil minnes Sissel som en varm og engasjert dame, og det var en glede å bli kjent med og jobbe som frivillig sammen med henne i Aksla.

 Alle som traff Sissel kjenner nå på sorgen og savnet etter henne. Våre varmeste tanker går til hennes nærmeste i denne tunge tiden.