Aksla damelag vinner 3 div vår 2023 i en sterk divisjon hvorav 3 av lagene som rykket ned fra 2 div 2022 var Blindheim, Volda og Hødd. 

8 kamper spilt, 7 seiere, 1 bortetap mot et tøft Hødd lag. Ingen innslupne mål hjemme på magiske Ratvika. Toppscorere i søstrene Vik Remøy og et flott publikum på Ratvika siste 2 kamper. (Kamp hjemme mandag 19/6 mot Herd, 5-0 seier. Kamp igjen i dag 20/6 på Ratvika, 4-0 mot HaNo.)

Se alle Akslas kamper

Vi er stolte over hva vi har fått til sammen så nå skal vi feire litt før de yngste på damelaget tar turen til Norway cup og J17 spill der. Vi har noen fantastiske jenter født 03/04 som reiser vekk for studier i august så nå må vi bygge lag på nytt men grunnlaget vårt er godt. Vi kommer til å savne disse jentene veldig. 

Aksla jenten Alma Klokkersund født 2008 debuterte mot Herd mandag og gjorde sine saker veldig bra. Samme med Anna Kellard født 2007, eks Valder jente.  Gror godt under damelaget så vi gleder oss til å ta imot nye stjerner til høsten. 

Nå venter fri resten av uken før vi i juli reiser til Blaatind hotell for fjelltur, overnatting, middag/avslutning for nevnte jenter som reiser vekk, rafting i Valldal og fest. 

Har du lyst å spille for oss er det bare å ta kontakt med Aksla IL.

Jentene og vi trenere ønsker å takke foreldre, klubbene Aksla og Guard og alle som har følgt oss gjennom våren. 

Hilsen stolte trenere Roger/Svenn-Inge/Bjarte 

 

 

 

tabell damer.JPG

Image.jpeg

Image.jpeg