Vi har spilt 4 av 10 kamper og står med 2-1-1. 

Uavgjort borte 2-2 mot Sykkylven etter sen utligning av nykommer Linnea Buchardt. Sterk 0-2 seier borte mot Ørsta før første hjemmekamp Ratvika onsdag 6/9 mot Brattvåg/Norborg/Ravn, 6-0 seier og 2 mål av yngste på laget, Alma Klokkersund født 2008.

Lørdag 9/9 hadde vi nok en bortekamp, kanskje årets tøffeste, Nordøy stadion mot et rutinert Hano lag. I flott sommervær og med masse tilskuere gikk vi på et 5-0 tap. Hano best men ikke med 5 mål. Litt sykdom i troppen på nøkkelspillere og vi skaper litt lite. Henger godt med i deler av kampen men rutine og fysikk trumfet ungt pågangsmot denne gangen. Store deler av kampen spiller vi med tilnærmet rent J17 lag. 

Jentene har trent masse i det siste så nå må vi hente litt krefter frem mot neste kamp, nok en bortekamp, denne gang mot Herd, onsdag 20/9.Etter dette snur serien og vi har 4 hjemmekamper og 1 borte. Gruppen vår er ung men likevel modig, tøff og med godt humør. Ny keeper har vi fått også, Maja Berg fra Norheimsund. Født 04 og student sykepleien her i byen. Spilleklar til Herd kampen. Vi bygger laget vårt videre, tar vare på spillerne våre og utvikler oss sakte men sikkert og i rett tempo. 

J17 kamp mandag 11/9 18.30 på Ratvika hvor vi tar med oss flere fra J15 og 09 kullet, deriblant Live Walderhaug og Sofie Kjersem Hoff. 

Høsten blir spennende og vi håper dere kommer og heier på oss. 

Roger/Bjarte