Bransjens Oscar stakk altså vår gode partner av med - og vi er stolte av å kunne samarbeide med et slikt proft apparat som de har både lokalt og nasjonalt! 

Vi anbefaler alle klubbens samarbeidspartnere å bli bedriftskunder der du som kunde alltid får et optimalt reiseprogram, og skulle noe uforutsett skje får du hjelp 24/7. Slik bruker du mindre tid på selve reisen og mer tid på det du verdsetter mest. Her blir du gratis gratis privatkunde med mange fordeler. Meld deg på deres nyhetsbrev for ferske jobbreisenyheter, deres beste tilbud og tips på møterom, konferanser, firmaturer og eventer samt inspirasjon og tips til personlige ferietilbud.

Skjermbilde.JPG


Berg-Hansen til topps i World Travel Awards 2020


Berg-Hansen er av World Travel Awards kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2020». I begrunnelsen nevnes det at Berg-Hansen oppleves som en nøkkelorganisasjon i reiseindustrien. - Vi er takknemlige for annerkjennelsen av at reiseprogrammet vårt er konkurransedyktig i markedet, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

– Jeg synes det er spesielt hyggelig og viktig å få en slik pris nå. Det å bli kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2020» forteller oss at kundene ser verdien og fordelene ved å ha en avtale med Berg-Hansen, også i den utfordrende tiden vi står i, sier Villadsen.

Endrede reisevaner stiller nye krav til reisebyråavtaler

Berg-Hansen leverer alle type reisetjenester, med hovedvekt på jobbreisemarkedet. Reiseprogrammet er tilpasset norske virksomheter, fra private til offentlige næringer.

– For oss er 2021 mulighetenes år. Vi vil fortsette vårt arbeid med å utvikle attraktive produkter og tjenester tilpasset det nordiske jobbreisemarkedet. Det å skape et velfungerende program for Travel Managere handler om hele kundeopplevelsen fra A til Å – både for beslutningstakere og jobbreisende. Et av våre konkurransefortrinn er at vi har all kompetanse in-house; fra reiserådgivere 24/7, billettering og refusjoner til Key Account Managers og IT utvikling, sier Villadsen og fortsetter;

– Vi opplever stor pågang fra reisende som lurer på hvordan de skal forholde seg til sin reise nå. Det tar vi som en stor tillitserklæring. Det har blitt mer komplisert å reise under covid-19, og dette vil vare en stund fremover. Reisende må forholde seg til innreise- og karanteneregler, dokumentasjonskrav og ikke minst mye endringer i flytrafikken. For alle som må på reise skal våre reiserådgivere fortsette å gjøre sitt ytterste for å gjøre en utfordrende reisehverdag, litt enklere.

Tett på kundene med lokal tilstedeværelse

For Berg-Hansen er det viktig å være tilstede rundt om i landet. Vi har nylig åpnet kontorer i Alta og Førde, samt ytterligere styrket vår posisjon i Stavanger og Bergen.

– Det at vi blir kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2020» er en stor ros til ansatte over hele landet, og hvordan det jobbes med lokalt næringsliv. Til tross for at andre reisebyråer legger mer av driften sin til utlandet, ønsker vi å være en norsk aktør som gjør oss bemerket i markedet. Vårt mål er å sørge for et reiseprogram som oppleves som nært, og likevel fungerer globalt, avslutter Per Arne Villadsen.

Om kåringen:
World Travel Awards ble etablert i 1993, og i november 2020 gikk den 27. utgaven av stabelen. Formålet med utdelingen er å anerkjenne og belønne bedrifter som utpeker seg innen reise, turisme og servicenæringen.

Berg-Hansen Nordvest as på facebook
Hjemmeside

Kontaktinfo: 70 11 10 00 / nordvest@berg-hansen.no

BH_landscape_pos_RGB_3D.jpg