Norges Håndballforbund arrangerte i helga (14-15 mai) Intersport NM Bylagsturnering i Stavanger for gutter og jenter 15 år (født i 2006).

Dette er Bylagsturnering hvor alle Norges 6 håndballregioner er representert med sine beste 15 års spillere - totalt 12 jentelag og 12 guttelag. Region Nord, som strekker seg fra Møre og Romsdal i sør til Finnmark i nord, stilte med til sammen 56 spillere og 10 ledere, fordelt på 2 jentelag og 2 guttelag. Lagene spilte under navnene Trondheim og Molde (jenter) og Bodø og Trondheim (gutter). 4 spillere fra Sunnmøre var tatt ut, etter å ha vært på Regionale Landslagssamlinger gjennom sesongen. De fire er Nathalie Roald Årseth fra Valder, Julia Hessen fra Aksla, Thea Slenes fra Hødd, og Matheo Kiran Ness fra Spjelkavik.

Alle spillerne fra Region Nord var først samlet til 5 treninger i Trondheim fra onsdag til fredag, før turen gikk til Stavanger for kamper lørdag og søndag. Det var høyt nivå på alle lagene som deltok i turneringen, og alle fire spillerne fra Sunnmøre gjorde sine saker meget bra!

På guttesiden kom Trondheim på 8. plass, og Bodø på 11. plass, mens på jentesiden kom Trondheim på 3. plass, og Molde på 6. plass. Dette er det beste resultatet på jentesiden på flere år, så trenerteamet var veldig fornøyd!

Vinneren av turneringen ble Oslo fra Region Øst på guttesiden, og Fredrikstad fra Region Øst på jentesiden.

Her kan en lese mer og se bilder på handball.no