Mål Aksla: Esmeraldo Dragoti 2 og Jonathan Schmidt
Kampfakta og tabell.
Pre- og post-match av spillere og ledere på Instagram
Bilder tatt av Jon Forberg

Målscorerne

Aksla mot Giske bruker å være jevne affærer. Slik ble det også denne gangen resultatmessig. 8-9 spillere utilgjengelig til denne kampen (også) av forskjellige årsaker noe som gjør at bredden i stallen er viktig! Dette er et breddefenomen!

3 min. Forberg med frispark mot lengste kryss, keeper går etter og Volle kriger den til corner. Corner blir tatt og ballen sklir gjennom hele feltet uten at en Akslaspiller (eller Giskespiller er på den). Stor sjanse og kunne vært drømmeåpning.

12 min. Nok en corner etter bra trøkk. Volle går opp og header hardt over.

25 min. Skudd utenfor av Esmeraldo

MÅL 0-1. 33 min. Vi slurver noe fælt innenfor egen 5-meter, spiller ballen til motstander som hamrer den i krysset.

MÅL 1-1. 43 min. Vi kommer 2 v 2 i angrep, Esmeraldo utfordrer og blir felt innenfor16-meteren. Straffen tar han selv og Aksla-tornadoen går bananas! Akslas supporterskare var denne kampen fantastisk! Se video

video.JPG

Pause. Vi må fortsette å være tålmodige men må opp med tempo og presisjon. Gode prestasjoner = mål. Vi kan ikke stresse med å få mål! Vi har lykkes strategisk defensivt med å få Giske til å spille slik vi vil og ønsker nå å sette automatgiret i sport.

3 min. Markus med nydelig mottak i oppspillet, spiller Esmeraldo som igjen spiller Markus som prøver på skudd men ballen glir av. Stor sjanse.

9 min. Vi vinner ball høyt oppe, Esmeraldo skyter utenfor.

15 min. Esmeraldo is on fire, fører opp og skyter fra 18 meter i tverra.

MÅL 1-2. 20 min. Giske får et horribelt feil dømt frispark på egen banehalvdel. De fører opp, og utenfor vår 16-meter får de skutt upresset i mål. Dette er pinlig forsvar av hele laget. Her står vi å ser på og ingen knasker til og går i press! Vi er mer enn nok folk på rett side av ballen og mannen...

25 min. Ronald, som denne gang var banens gigant, skyter fra 19 meter, keeper gir retur, Volle er på plass og setter den i mål! Men offside...umulig å se fra vår posisjon om det var rett dømt, men den var close.

MÅL 2-2. 35 minutter. Volle med nydelig oppspill, Gardien med like god flikk til Schmidt som kriger i mål. Detter er Permier League kvalitet!

Jonathan Schmidt kriger inn 2-2

Vi er gode nå. Bruker alle ledige rom på banen. Gutta jobber og sliter og har god energi, selvtillit og moral. Vi bytter folk med krampe og erstatter med 14- og 17-åringer med selvtillit og like høy moral.

40 minutter. Krosser fra Forberg til Daniel, som har løpt og jobbet sinnsykt, som fører til linja og legger inn 45 grader til Schmidt som banker til mot mål! Ballen blir blokkert på streken!

MÅL 3-2. 42 minutter. Volle til Forberg til Esmeraldo. Klasse! Turen går rett til Aksla-tornadoen:)

Esmeraldo og Mathias feirer med Aksla-tornadoen

45 minutter. Daniel med frispark i tverra!

48 minutter. Erlend setter ballen over etter corner.

51 minutter. Ronald har masse power i bein og lunger, fører opp, utfordrer og spiller gjennom 14-åringen Amund som kommer på et sugende løp. Alene med keeper får han et litt for dårlig touch og keeper redder.

14-åringen Amund Roth avslutter

53 minutter. Dommer Bjarte Steinsbu blåser av kampen. Trener Vattøy spurte fire ganger dommeren på overtid hvor lenge vi hadde spilt (da både stoppeklokke og stadionur ikke fungerte). Dommer valgte å konsekvent neglisjere undertegnede. Merkelig er vel eneste en kan si om en slik situasjon.

Top of the table og lykkerus i garderoben. Neste kamp er Vanylven borte. Vi gleder oss til ny kamp med denne gjengen.