Aksla IL er en av julens 4 vinnere av Jernias Vaffelfond og vinner et gavekort på 20.000 kroner. Formålet med Jernias Vaffelfond er å hedre og støtte den norske lokale dugnadsånden som er drivkraften i mange fritidsaktiviteter, ikke minst for barn og ungdom

Aksla IL ønsker å takke alle frivillige i klubben som hver dag legger sjelen sin i det viktige arbeidet for barn og ungdom. Denne prisen går til dere!  Det siste året med korona har vært utfordrende og gjort arbeidet med å være tillitsvalgt/trener/leder enda hardere enn før. Klubben har i denne perioden bygd ny stadion og tillitsvalgte har da i tillegg til å være trener/leder stilt på dugnad og lagt ned tusenvis av timer totalt. Alle lag har bidratt i fellesskapet uansett oppgaver og det har blitt jobbet helger, kvelder, helger, i snø, slaps og solsteik. Imponerende!

Bli med å bestem hva pengene skal brukes til (les gjerne hele artikkelen her)! Frist er søndag 12.12.21 Link til skjema

Ledermøte_2021.09.08_03 _002_.jpg

Leder i Jernia Espen Karlsen

- Formålet med Jernias Vaffelfond er å hedre og støtte den norske lokale dugnadsånden. Når vi leste søknaden til Aksla IL, så var det veldig tydelig at Aksla IL har en utrolig stor dugnadsånd. Det lyste av hele søknaden deres. Det er slike foreninger som skaper de lokale møteplassene og nærmiljøet du og jeg lever i, sier leder i Jernia Espen Karlsen.


kopi IMG_0560.jpg

Leder på Jernia Moa Syd Øystein Wiik Kristiansen og Akslas Johnny Vattøy ved overrekkelse av diplom og gavekort

- Vi er veldig stolte av å ha en lokal vinner av Jernias Vaffelfond. Aksla IL er en flott og inkluderende klubb som gjør veldig mye bra for lokalsamfunnet og det er derfor ekstremt gøy å kunne dele ut denne premien til dere, sier Øystein Wiik Kristiansen som er butikkleder for Jernia Moa Syd

Utdrag fra søknaden: 

Aksla er en av de største klubbene på Sunnmøre med 800 fotball- og håndballspillere. Vi har nylig (2021) ferdigstilt en ny fotballstadion til 16 millioner kroner. Våre medlemmer har stilt på dugnad i ETT helt år på denne banen for å få den ferdig. Vi ønsker å bruke gavekortet på produkter som kommer medlemmene til gode i form av å lette senere dugnader (flere vaffeljern og utstyr til kiosk) samt produkter som gjør at medlemmene får en enklere hverdag når de skal arrangere sosiale tiltak i lagene. Våre medlemmer har helt sikkert norgesrekord i dugnad i 2020/2021 og fortjener dette!

Litt om Jernia Vaffelfond:

Formålet med Jernias Vaffelfond er å hedre og støtte den norske lokale dugnadsånden som er drivkraften i mange fritidsaktiviteter, ikke minst for barn og ungdom. Alle lag, foreninger, klubber, korps og organisasjoner som baserer seg på frivillig innsats kan nomineres. Vinnere av Jernia Vaffelfond tildeles et gavekort til verdi 20.000,-. For hvert solgte vaffeljern går 10 kroner til Jernia Vaffelfond. I tillegg gir Wilfa årlig bidrag til fondet. Jernias Vaffelfond har et styre bestående av tre personer. Disse velger hvem som innvilges støtte basert på innkommende søknader. De lokale Jernia-butikkene vil være med å nominere søknader som behandles av styret.

Ler mer om Jernias vaffelfond