8.seriekamp - fredag 9.6.2023 - Ratvika Stadion kl. 18:30
Mål Aksla: Khalil og Ronald pluss et selvmål
Assist Aksla: Tobias K.
Kampfakta - Tabell
Bilder:  Jon Forberg og Srdan Mudrinic

Aksla hadde stort sett kontroll, skapte flere sjanser men klarte utrolig nok ikke score mer enn ett i første omgang på et nydelig skudd av Ronald etter gjenvinning høyt i banen! Etter 5 minutter av 2.omgang scorer N/B2 på langskudd/deflection og stillingen er 1-1. Der vi i pausen bestemte oss å gå ut å drepe kampen fikk i stedet kampen ny spenning og N/B2 fikk luft i lungene igjen. Aksla styrer likevel kampen frem til ca 60 minutter. Da kommer de for lett gjennom ved flere anledninger og kunne scoret både ett og to mål om ikke KeeperMikael hadde vartet opp med 2 kruttsterke reaksjonsredninger. Matchvinnerredninger. Likevel dundrer de gjennom ved nok en anledning etter 64 min, innlegg, der laget vårt ikke er hurtig nok i rett posisjon, 1-2!

Vi har all verdens tid igjen og gønner på. VenstrebackRisto fosser opp langs linja, og en ball som alle både tror og ser gå ut over dødlinja gir ikke Risto opp!! Og klinker den inn foran boksa- overraskende for alle! Ballen går i en N/B2 spiller og i mål!! 81 min 2-2. Dette liker vi av innsats, vilje, tæl, mot og krigersk innstilling! Men vi vil ha mer!
Like etter banker Khalil siste spikeren i kista fra distanse etter assist fra Tobias. 3-2. Nydelig. Fortjent.

Mange spillere var bra idag og vi hever oss fra forrige helgs miserable bananskrell mot Blindheim.

Meget god dømming av trio idag med 18-åringen Karoline Nilssen Lande i spissen. La lista høyt og godt. Tøff og myndig! Tusen takk til alle tilskuere for at dere tok turen!

Det kan også nevnes at vi har sparret godt i treningskamper mot N/B2 de siste årene fra vi var i 6.div, 5.div og nå 4.div. Tap 4-1 i -18, tap 6-0 i -19, tap 2-0 i vinter...

Kommende fredag er det Herd borte kl 1815.