Person:

Født: 1971

Nåværende arbeidsgiver og arbeidsoppgaver:

Eier/partner hos Fokus Kapitalforvaltning AS – forvalter overskuddslikviditet for privatpersoner, bedrifter og institusjoner.

Verv/oppgave i dagens styre:

Styremedlem

 

Styret:

Hvor lenge har du sittet i styret (periode):

Har hatt ulike verv i styret siden 2012 (pause 2020-2021).

Hvorfor ønsker du å sitte i styret:

Hadde en fantastisk oppvekst i Aksla IL selv, og har et ønske om at mine barn og deres venner også skal tenke på Aksla som noe flott når de blir voksne. Det har vært min drivkraft for styrearbeidet. Har hatt sterke følelser for Aksla IL helt siden jeg debuterte på miniputtlaget (like etter krigen), og det har jeg fortsatt.

 

Klubb:

Hvor mange år har du vært i klubben og hvilke roller har du hatt:

Min fartstid i Aksla IL kan deles i to – aktivperioden og foreldreperioden. I sistnevnte har jeg vært med som trener/lagleder for jentene mine sine lag (03, 05 og 09) og samtidig vært med i styre og tatt klubbroller når jeg har blitt bedt om det. Vært hektisk i perioder, men gøy. Var styreleder i 2 perioder selv, og var med i perioder med Odd Inge Longva og Karl Otto Hessen som ledere. To kjernekarer forresten.

Hva er Aksla gode på og hva bør klubben jobbe med fremover:

Aksla IL er i en veldig fin utvikling. Mye er veldig bra. Det som gjenstår er å få til mer rundt de eldste lagene – seniorlagene i håndball og fotball. Her er oppsiden stor – vi har like gode forutsetninger som (bredde)klubber rundt oss. En god satsing på de eldste er samtidig en god satsing på de yngste på litt lengre sikt. Ting henger i hop. I tillegg så ønsker jeg å bidra til at Aksla IL gjør noe for alle voksne i bydelen. Ungene vokser opp, flytter ut, og med det forsvinner foreldrene også. Vi er derfor en (god) gruppe som ønsker å lansere Aksla Trim – første konkrete tiltak blir Aksla-løpet (kyststien). Kommer mer informasjon om dette snart. Er ingen hemmelighet at vi har drømt om en vital senior-gruppe i Aksla IL de siste 10-årene – forhåpentligvis kan en slik vokse naturlig fram via Aksla Trim.

Hvordan ser du Aksla om 10 år:

I 2031 har Aksla IL alt på stell. Lag i alle årskull håndball/fotball, gode seniorlag håndball/fotball, i tetsjiktet i Holmenkollstafetten med Aksla Trim og det flommer over av nevenyttige pensjonister på klubbhuset.


Privat:

Hvor mange barn har du i klubben – hvilke idrett er de involvert i:

Har tre jenter i klubben – de to eldste spiller fotball (Dame/J17), mens den yngste spiller håndball/fotball (J12).

Om du ikke hadde vært involvert i idretten, hva hadde du gjort på da:

Helt naturlig å være med der ungene er – Aksla IL er klubben vår!

Beste Aksla-minne:

Har mange gode Aksla-minner, både fra aktivperioden og foreldreperioden. Vanskelig å velge. Handler vel mye om kameratskap, og det få til ting sammen – både da man var aktiv på banen og når man er med i styret eller i et team rundt lag.