Åpen Hall 5.11 kl 19:00-20:30 (se video nederst i artikkel)

For andre gang arrangerte håndballgruppa Åpen Hall for spillere i kullene 2012-2008, og smått utrolige 60 spillere møtte opp i Hatlane Idrettshall! Konseptet er enkelt; det er i all hovedsak frileik, men en legger til rette for at barn skal kunne utfolde seg gjennom å plassere ut endel stasjoner. Fredag var det feks kanonball, trampoline og håndball som var noen av stasjonene. Det var full innsats og svette panner, og tilbakemeldingene fra barna var at dette var «kanongøy».

Målsetningen med Åpen hall har vært å skape aktivitet og tilhørighet i nærmiljøet - kanskje kan vi også få til noen nye vennskap - en blir ihvertfall bedre kjent med de en gjennom 90 minutter har lekt med, grenser var visket ut fredag. "Det var utrolig givende å se så mange barn lage slik god stemning en fredags kveld», sier primus motor Christer Jensen.

Med så mange barn i hallen var det også gledelig å se mange foreldre i hallen. Takk spesielt til Aina Borgundvåg, Pål Andreassen og Sissel Voldsund Heggtveit (vises på slutten av filmen) som stilte i gule vester som «Sosialministre», men det var også mange andre som bidro og selv fikk sosialisert og bygd nettverk. Vi hadde også fått med oss KIWI til å sponse gratis frukt, samt Sparebanken Møre som sponset reflekser og drops. Takk til våre samarbeidspartnere som bidra til å gjøre kvelden til en suksess. Videre bidro J2010 med en liten kiosk der vi solgte litt kake og snacks til en billig penge for å finansiere gratis saft og utstyr.

En må nå se om en kan få dette inn som fast arrangement første fredag i hver måned, men det vil kreve en sponsor slik at vi kan leie inn eldre ungdommer til å arrangere f.eks som del av klubbkassa, sier Christer. Takk til alle fremmøtte og bidragsytere.

#idrettsgledeforalle