En ekte gladsak å starte uken med! Aksla damer har fått tilbud om en plass i 3.Divisjon denne sesongen og har valgt å takke ja til dette! Vi ser på dette som en kjempemulighet og mener dette vil gi våre spillere en svært god utviklings arena.

Aksla var offensivt ute før sesongen med en ambisjon om opprykk til 3 divisjon. Vi har nå fått muligheten å etablere oss på et høyere nivå ett år tidligere enn planlagt. Dette ser vi på som veldig positivt for våre medlemmer og håndballmiljøet rundt oss.

En slik endring som kommer såpass brått på skaper noen utfordringer, men vi ser med stor glede på det som skal skje framover! Vi må omstrukturere treningshverdagen og fordelingen av spillere på en litt ny måte, men dette skal vi få til på en god måte!

Aksla har en veldig fin flyt av gode og store årskull under damelaget. Disse hadde allerede et godt tilbud i Aksla, men får nå noe ekstra å se opp og fram til. Vi er svært glade for at vi også har noen rutinerte spillere. Disse blir viktig for å gi våre unge og sultne spillere en god vei inn i seniorhåndballen.

Aksla gleder seg til å starte et nytt kapittel i klubben og bygge håndballgruppa videre inn i framtiden!

For mer informasjon ta kontakt med:

Terje Fleten Løvmo

Sportssjef og trener senior damelag Aksla IL håndball

Tlf 97572970

Mail: terje@akslail.no