Damelaget var i helgen i Trondheim for å spille 3 kamper mot Sverresborg, Melhus og Nidelv. Her ble det en god poeng fangst med 4 av 6 poeng som ble med hjem til Aksla!

Sverresborg som var først ut ble en jevnere kamp enn vi håpet på. Det ble en jevn og skiftende kamp der Sverresborg hadde delvis kontroll. Jentene viste god spirit og hang med gjennom hele første omgang og stillingen til pause 17 -14 i favør Sverresborg. Jentene gikk friskt ut i 2 omgang og leverte et godt forsvar som ga oss gode muligheter framover i banen. Vi klatrer sakte men sikkert innpå Sverresborg og klarer å snu resultatet før slutt. Stillingen ender 25-27 i favør Aksla og de to første poengene er i boks. Nå var det tilbake på hotellet for restitusjon og en god lunsj før Melhus.

Melhus kampen starter i høyt gir og hjemmelaget er tent fra første sekund! Stort tempo og masse gode kontringer gjør det vanskelig for oss å henge med. Vi lykkes ikke helt med forsvaret i ankomsten og Melhus får løpe inn et par ekstra mål som gjør at vi ligger bak med 4 til pause 16-12. Vi prøver og omorganisere oss i starten, men merker godt en jevn kamp mot Sverresborg ligger plantet i kroppen. Det blir litt for mye tekniske feil som Melhus straffer oss hardt for. Fokuset videre blir kampen mot Nidelv og vi rullerer godt på laget ute på banen. Kampen ender til slutt 36-20 i favør Melhus.

Nidelv kampen starter godt! Vi får en god start på kampen der vi får kjørt et godt tempo framover og samtidig står samlet bakover. jentene river godt fra seg og vi leder til pause 13-17. 2 omgang starter som første og vi gyver på i samme tempo. Vi fortsetter med gode kontringer og godt forsvar som gjør at vi kjører fra Nidelv. Det blir en behagelig seier som setter et godt punktum for helgen. Stillingen blir 25-34 til Aksla.

Trenerteamet er veldig fornøyd med helgen sett under totalen. Det var tøft med 3 kamper på en helg, men ut i fra det er 4 poeng veldig godkjent sett i fra utgangspunktet vi hadde før sesongen. Vi drar hjem med en god følelse både for oss og spillergruppa. Det er også kjekt med mange supportere på tribunen selv om vi er på bortekamp!