Isfjorden som var første motstander ut og partner i toppen av tabellen forrige sesong! Isfjorden møtte et heltent Aksla etter avkastet 25. September. Her startet Isfjorden best og lå med ledelse til pause. Etter noen små justeringer kjørte Aksla ifra i andre omgang! Sluttresultatet ble 32-25!

Andre kamp ut denne sesongen var 1. Oktober mot Bergsøy borte i Herøy hallen. Her startet damene med et forrykende forsvarsspill og ledet 8-1 tidlig i kampen! Aksla ble aldri truet og dro i land en solid seier. Sluttresultatet ble 17-30 fordel aksla!

2. Oktober var det Volda student som møtte oss til hjemmekamp i Hatlane Idrettshall. Dette ble en jevn og svært utholdende kamp. Det så lenge ut til at Volda Student skulle ta med seg 2 poeng hjem denne kampe, men etter en vanvittig opphenting og godt angrepsspill dro damene til slutt inn seieren! Fantastisk innsats av alle på banen! Sluttresultatet ble 30-29 og vi står med 6 av 6 poeng denne sesongen! Vi håper på en like god start for damene i 3. divisjon om to uker! 😊

J20 hadde også sin første seriekamp denne helgen! De møtte Volda på bortebane sent Lørdagskveld! Her var det en miks av årskull, men det var veldig kjekt at vi fikk ha med noen jenter fra vårt 2006 årskull! Det ble en jevn kamp der flere av jentene kjente godt kampen de hadde i 4. divisjon tidligere på dagen! Men her også ble det full uttelling og alle på scoringslisten! Dette er helt perfekt og helt i tråd med hvor vi ønsker å være! Det ble en komfortabel seier 26-31 til Aksla.