- Det er gledelig for Caverion å være foretrukken leverandør til det nye baneprosjektet som pågår i disse dager i Ratvika. Dette er et sårt tiltrengt anlegg og vår leveranse består i denne sammenheng av ny bane belysning med tilhørende lys styring, med tilpassede behov for treninger og kamp, sier avdelingssjef for Caverion Tore Skulstad.

- Dette er for øvrig tilsvarende LED belysnings leverandør som nylig er levert  på Color Line Stadion og installert av Caverion. Vi håper klubben vil få gjennomført hele prosjektet innenfor gitte rammer og at resultatet blir som forventet. Caverion skal i hvert fall bidra til et godt resultat. Vi ønsker Aksla IL lykke til, avslutter Tore Skulstad.

tore.jpeg
Tore Skulstad - Avd.sjef Caverion


Caverion lokalt

Caverion avd. Sunnmøre er en flerfaglig teknisk entreprenør som leverer alle disipliner innenfor tekniske fag. Vi er ca. 100 medarbeidere fordelt i service og prosjekt og holder til i Lerstadveien 545 samt at vi har lokasjoner i Giske, Sykkylven og Stranda.

Våre leveranser består av nye prosjekter, større og mindre rehabiliteringer, ombygginger og tilbygg. Vi ønsker å bistå med teknisk service og vedlikehold og tilbyr også avansert skalerbar teknologi.

Som partner tilbyr vi også eiendomsdrift og langsiktig partnerskap og som kunde vil en oppnå alle fag hos en leverandør.

Kontaktinfo lokalt. Se mer på hjemmesiden og følg dem på facebook

caverion3.png

caverion2.png