Pizzabakeren går inn som Hovedsponsor og får med det et langsiktig samarbeid med Aksla IL!  (Se konkurranse i bunnen av artikkel)

Pizzabakeren Ålesund kom inn som støttespiller i 2018 men øker nå sin involvering og bidrag betraktelig og går i 2019-2021 inn som Hovedsponsor i Aksla IL. Dette vil bety betraktelig mer synlighet både internt og eksternt. Blant annet vil all klubbekledning og drakter få en fin Pizzabakeren logo. Lagene vil også kunne handle på faktura til rabattert pris til sine lagsfester og samlinger.

På bildet ser vi Jan Egil Larsen fra Pizzabakeren og Johnny Vattøy fra Aksla IL ved kontraktinngåelsen.

Pizzabakeren ble grunnlagt i 2003 og er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet med 176 butikker pr. februar 2019. Omsetning i 2018 var på hele 1,1 milliard.  På Sunnmøre finner du Pizzabakeren på Gåseid, Breivika, Blindheim, Valderøy, Ulsteinvik, Ørsta, Volda, Sykkylven og Tennfjorden.

- Pizzabakeren er svært fornøyd med måten Aksla IL har representert og markedsført oss på, samt brukt vår butikk på Gåseid i 2018. Derfor går vi nå inn som Hovedsponsor i Aksla IL for å styrke vår posisjon lokalt som en dyktig og profesjonell pizzaleverandør. Vi håper at vår støtte kan bidra til at klubben kan fortsette det gode arbeidet både på gutte- og jentesiden innen fotball og håndball samt at stadionplanene kan realiseres på sikt, avslutter Larsen.

- Aksla IL er stolt over at Pizzabakeren, som den største landsomfattende pizzakjeden med lokal forankring, går inn som Hovedsponsor i Aksla IL. Dette viser at klubben og klubbens medlemmer arbeider i riktig retning og at Aksla IL dermed blir attraktiv for bedrifter som ønsker å markedsføre seg! Klubben som nå er en av de største på Sunnmøre har et stort nedslagsfelt og Pizzabakeren på Gåseid håper vi med dette blir enda mer brukt, sier Vattøy.