Mange har bidratt sterkt til den gode utviklingen Aksla har hatt de siste 10-12 årene, og Johan Frisvold er definitivt blant disse. Alltid positiv til å bidra, flink til å få med folk, løsningsorientert og handlekraftig. Er derfor en glede å kunne ønske Johans selskap, Fokus Kapitalforvaltning AS, velkommen som ny samarbeidspartner. Fremover vil alle 800 Aksla-spillere bl.a. ha Fokus Kapitalforvaltnings logo på shortsen.

20210617_134139.jpg


-Jeg vokste jo opp her, sier Johan. En fantastisk tid. Kameratskapet, de voksne ildsjelene, det åpne klubbhuset. Det har satt spor. Vi ble aldri verdensmestere, men vi fikk med vennskap for livet og gode verdier. Ville ikke ha byttet. I tillegg hadde Mathias og jeg en far som alltid var med, til tross for lange dager på tannlegekontoret. Vi var en Aksla-familie den gangen, og vi er det nå.

-Fokus Kapitalforvaltning AS tilbyr investeringsrådgivning til privatpersoner, bedrifter og institusjoner. Vi forvalter og bygger verdier, akkurat som Aksla IL. Uavhengighet og nærhet til kundene er vårt mantra. Vårt mål er å være den foretrukne investeringsrådgiveren på Nordvestlandet. Vi har solide resultater, sterk lokal forankring og er kommet for å bli.

www.fokuskapital.no